lauantai 26. lokakuuta 2013

Käsilaukun sisältö

Marika haastoi minut tuossa taannoin kurkistamaan mitä käsilaukkuni uumenistani löytyy. Päätin tarttua tarjoukseen jo ihan siitä syystä että käsilaukkuni vaati kipeästi siivousta. Sieltä löytyi vaikka mitä ja kai se on vähän turhaa kantaa ylimääräistä painoa olalla koko päivän ajan?

Mun tilaihme laukku on oranssi säkki, joka oikeasti mahduttaa koko elämänsä sisään. Brysselissä asuessani sinne saattoi mahtua koko kauppareissun sisältö, juhlimaan lähtiessä picnic viltti ja pari pulloa viiniä. Ja kun sitä vähän ravistelee ja heiluttelee tippuu tavarat entistä paremmin paikalleen ja sinne mahtuu taas lisää tavaraa! Se on ehkä vähän oranssi näin tulevaan talveen mutta ainoa laukku joka mulla on toistaiseksi mukana täällä Briteissä.

Ja tässä taitaa olla koko laukun sekalainen sisältö (miinus puhelin joka taisi seikkailla jossain muualla).

Mukana menossa on siis:

  • Kalenteri 
  • Läppäri (jota tosin en enää kanna mukana koska meillä on kotona netti)
  •  Avaimet
  • Silmälasit (joita en muuten ikinä käytä)
  • Aurinkolasit
  • Lompakko


Sekä erinäinen kasa roskaa. Kyniä, muistitikku, kuulokkeet, laturi, ponnareita, kolikoita, ja hirmuinen kasa kuitteja, esitteitä ja muistilehtiö.


Sekä jostain syystä kannan aika monta huulikiiltoa (ja kynsilakkaa?) mukana koska...Ei mitään hajua. Harvoin edes päivän aikana lisään mitään meikkiä naamaan mutta silti nämä siellä käsilaukussa kuljeskelee...


Nämä tälläiset "sisältö" tyyppiset postaukset on ihan hauskaa vaihtelua siihen tavalliseen lörpötteluun, seuraavaksi ajattelin tehdä postauksen vähän jääkaapin sisällöstä ja yleisestikin kauppakassin sisällöstä (Briteissä) mitä olen muissa blogeissa nähnyt jonkin verran!

7 kommenttia:

  1. Sunkin laukusta näytti löytyvän vaikka mitä! :D Ihana toi oranssi laukku muuten!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, se on kyllä ihana ja sinne mahtuu vähän liiankin hyvin tavaraa :)

      Poista
  2. Mahtavaa, tämä vaikutti ainakin rehelliseltä :D Itseltäni ei löydy meikkejä matkasta, mutta kaikkea muuta kummallsita kyllä. Ja siitä olen ylpeä, että olen oppinut kantamaan sateenvarjoa mukana :D.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sateenvarjo pitäisi kyllä aina muistaa pitää mukana! Ja joo, mun käsilaukun sisällöstä puolet on todella roskaa ja muuta ihme kamaa joten tätä tehdessä piti olla rehellinen :D

      Poista
  3. Hauska postaus :) Saako kysyä, mikä MK:n malli tuo laukkusi on? Ihastuin siihen saman tien, mutta en äkkiseltään googlettelemalla löytänyt vastaavaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! En valitettavasti tiedä ton laukun mallia ja yritin itsekin googletella sitä mutta se ei kyllä osunut silmiin :( Olen ostanut sen tän vuoden tammikuussa Stockalta mutta en kyllä valitettavasti ole sen jälkeen nähnyt tätä vastaavaa laukkua missään. Mikä on vähän harmi koska se on kyllä todella ihana ja tilava!

      Poista
    2. No hitsi, täytyy sitten vain pitää silmät auki, jos siihen jossain törmäisi :) Sievä ja tilava käsilaukku on nimittäin hakusessa. Mukavaa marraskuun jatkoa sinulle!

      Poista

Kiva kun kommentoit!