torstai 14. tammikuuta 2010

Ei mitään uutta Länsirintamalla..

Heippa!!

Joo, tääl ei siis ole tapahtunut mitään erikoista yllättäen. Tosin mun täytyy sanoa että kaikki se kitinä ja valitus joululomalla mun kämpän kylmyydestä selvästi auttoi, koska nyt täällä on ihanan lämmin! Thank the Lord! On huomattavasti mukavampaa hengata kotona kun ei tartte ihmetellä kohmeisia sormia koko ajan.

Raahasin tänään itteni tonne meidän Hubin yläkertaan lukemaan tenttiin. Hiukan vaan ruper ärsyttää kun tohon politiikan kurssiin pitää lukea vaan eri artikkeleita ja lukuja kirjoista, mut sit niitä kirjoja on tyyliin vaan yksi kappale ja artikkeleita ei löydy mistään. Ihan syvältä. Ja tänään menin ensi kertaa kampuksen Law Libraryyn kun halusin kerrata totta International Law - osuutta varten, mutta kappas kummaa, ei niitäkään kirjoja ollut siellä. Ihan syvältä.

Menin taas paiskimaan salille ja tein samalla mielikuvaharjotuksia, missä mulla on kesällä semmonen tosi timmi ja treenattu kroppa :) Toivotaan! Edelleen mennään vähän rauhallisemmalla linjalla, juoksin 30 min ja tein vatsat ja selät, mut haluaisin ton juoksuajan saada sinne 45 min. Yleensä mul tulee vaan se ongelma et 30 min juoksun jälkeen olen jo lopen kyllästynyt.

Nyt aattelin hieman selailla taas noi luento power point- esitykset läpi ja sit kattoa jotain hömppää (ostin nyt kuukaudes sen Tv-kaistan, eli mistä näkyy Suomen tv-ohjelmat).

Huomiseen!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun kommentoit!