perjantai 22. tammikuuta 2010

Kukaan ei varmaan arvaa mitä olen tänään tehnyt?

Joo, eli samaa rataa jatketaan - opiskelua ja salilla käymistä. Mut toisaalta, katoin just tos helmikuun ohjelmaa, ja jokaiselle vkl on jotain, joten ehkä nyt on ihan hyvä et on tällänen rauhallinen elämänrytmi (=tylsä). Noh, oltiin me eilen ulkona tuulettumassa kämppisten kans, et en ihan ole tylsistynyt kotona :)

Menin todella yliopistolle lukemaan vähän coercive diplomacy, economic security, human security etc. kamaa. Auttaa kyl huomattavasti kun se on kuitenkin mielenkiintosta!

Iltapäivällä meinas tosin sattua jotain jännittävää. Tämä talohan on siis kaksikerroksinen, ja yleensä alhaalla kun on, niin ei ole tietoa et onko joku yläkerrassa. Noh, mun alakerran kämppis luuli et ketään ei ole kotona, ja laitto murtohälyttimen päälle :) Ette muuten ole ikinä nähnyt mun saavani persausta liikkelle niin nopeasti kuin tuona hetkenä :) Ryntäsin pää kolmantena jalkana alakertaan huutaen samalla "NOOOOOO, I'm here!!!". Noh, ehdin onneksi kytkemään sen pois päältä ennen kun hälytys olisi lauennut :)

Iltapäivällä myös mietin taas kerran, et kuka ihme jaksaa näitä mun tyhjänpäiväsiä löpinöitä lukea (paitsi Äiti ja Mummi), mut sit aattelin et voinhan mä muistella sit itse, joskus 10 vuoden päästä, nuoruuttani :)

Illalla vedin salilla oikeen kunnon tehotreenin. Olen kyl jäänyt niin koukkuun salilla käymiseen, ja jotenkin siitä on tullut vaan rutiini. Samalla sitä kattoo mitä syö, kun ei halua treenata turhaan, ja kappas kummaa, vaakakin alkaaa ehkä näyttää pienempiä lukemia! Mut ennen kaikkea se on kivaa! Vaikka, kyl mä aina yhden vapaapäivän viikossa pidän. Pakkohan se on.

Ilta on kulunut ihanien tv-sarjojen uusimpia jaksoja katsellen ja rentoutuen :) Huomenna taas lukua :)
Hyvää viikonloppua!

Päivän treeni: 30 min juoksumatolla + 40 min salitreeni

2 kommenttia:

  1. Mäkin jaksan seurata sun blogia, eikä postaukset oo tylsiä ollenkaan! Sulla on hyvä rytmi updateauksessa :)

    VastaaPoista
  2. Laura hei.
    Ukki on ahkera(päivittäinen) blogisi lukija,ja olen oikein iloinen vilkkaasta tekstistäsi,se on elävää ja maanläheistä.Niin sitä pitää. Jatka samaan tyyliin,niin pysymme mukana elämäsi ja opiskeluvaiheissa.Tsemppiä ja onnea siellä kylmässä ja tuulisessa Pohjanmeren rantakaupungissa.Täälläkin on kylmääjatkunut kohta kuukauden,ja viimeisten pitkän aikavälin ennusteiden mukaan kevät tulee olemaan hyvin kylmä huhtikuulle asti ja jopa sen jälkeenkin.

    Terveisin Ukki.

    VastaaPoista

Kiva kun kommentoit!