sunnuntai 31. tammikuuta 2010

Lunta,lunta,lunta

Heipparallaa!!

Aberdeenin on vallannut oikeen kunnon lumisade! Lunta on satanut sitten siitä torstais yöstä saakka, ei tosin kokoaikaa, mutta aina välillä ja nyttenkin pyryttää ihan kunnolla!

Perjantai-päivä meni ihan asioita hoidellessa, ja iltapäivällä tavatiin Brysselin-porukan kanssa. Kaikki vaikuttaa oikeen mukavilta, joten uskon että meille tulee oikeen mukava reissu!
Illalla A tulikin sitten tännepäin, ja mentiin kattomaan Avatar 3D:nä. Meidän piti mennä katsomaan Sherlock Holmesia ekana, mutta sit A:n bussi oli myöhäs, joten päädyttiin Avatareen. Mä olin tosi skeptinen sen suhteen, aattelin et se ei ole mun tyylinen leffa, mutta mielipide muuttuikin sitten :) Tykkäsin todella paljon nimittäin siitä, ja onhan se ollut tosi suosittu leffa ympäri maailmaa.

Lauantaina oli todella kaunis keli, joten käytiinkin sitten kävelyllä ulkona ja rakentemassa lumiukko :) Ihan harvinaista et Aberdeenissä on näin makee keli!!

Kotikatu
 
Kattokaa nyt, aurinko paistoi niin kirkkaana että oli "pakko" laittaa uudet pokat päähän :)

 


Meidän taideteos..Sunnuntai onkin kulunut leppoisasti, lähinnä syöden :):) Huomenna mulla onkin vielä vapaapäivä, tosin täytyy käydä yliopistolla hoitelemassa vähän käytännön asioita, mutta muuten täytykin sitten jo pakata Brysselin reissua varten, koska tiistaina lähden heti aamuluennon jälkeen kohti Edinburghia - jännää!!

1 kommentti:

  1. HEI

    IHANAN VALKOISTA JA PUHDASTA!Kyllä teidän nyt pelpaa. Tosi jännää toi Brysseli. Teille tulee varmasti oikein mukava matka. Nautinnollista alku viikkoa.

    VastaaPoista

Kiva kun kommentoit!