keskiviikko 27. tammikuuta 2010

Kohta alkaa elämä!

Heipparallaa!

Olin tänään ihan laiskimus kun menin vasta yhdeksitoista kirjastolle. Blaah. Noh, tuntuu siltä että tietää juttuja, mut samalla iskee se paniikki, et "apua, en osaa yhtään mitään". Mut toisaalta, nyt asiaa on enää vähän turha murehtia kun tentti on huomenna klo.l4.00 (taas muuten maailman ärsyttävin kellonaika!).
Mut arvatkaa aijonko ottaa huomen ihan relasti koko illan - ihanaa!

Sen verran välttelin lukemista kyllä tänäänkin, että katsoin vähän noiden ens viikol alkavien kurssien aikatauluja, ja aika kivat! Varsinkin kun se eka politiikan kurssin aihe olis ollut ihan syvältä (näin tänään sen kurssioppaan, jossa selitettiin kurssin sisältö), niin tämä johon vaihdoin, ei voi ainakaan olla pahempi! Anyways, nyt näyttää siltä että mulla on luentoja/tutoriaaleja vaan tiistai-torstai välillä, eli maanantait ja perjantait vapaa (aika bueno!). Tosin tilanne saattaa kyllä muuttua jos otan sen espanjan kurssin (tai siis, jos saan sen).

Tuli muuten hiukan hyvä mieli tänään salin jälkeen! En ole ollut ikinä mikään juoksuihminen ja ajattelin aina et se on ihan kauheeta ja en pysty ja blaa, blaa,blaa.. Mut nyt asenna on muuttunut ja tykkään juoksemisesta. Ulkona juokseminen tosin on vieläkin hankalaa, koska en pysty pitämään vauhtia tasaisena, jolloin rupee yleensä pistää kylkiä. Tänään juoksin 5 km! Mulle se on iso saavutus, olin kauheen tyytyväinen! Seuraavaks on tavoitteena vähän nostaa juoksunopeutta (ja sitä kautta sit tietysti tulee juostua pidempiä matkoja).

Mun laiskuuteni myös käydä kaupassa (ja läheises Tescos ei ole oikeesti mitään kivaa), johti siihen et söin tänään ehkä maailman mielenkiintosimman päivällisen. Tomaattia, 2 paistettua kanamunaa, parma-kinkku siivuja sekä voissa paistettuja herkkusieniä (TOSI terveellistä, tiedetään..). Annos näytti enemmän aamupalalta kun päivälliseltä :) Mut ihan hyvää oli!

Noh, nyt vielä vikat lukaisut läpi tältä päivältä ja sit nukkumaan. Huomenna tämä onkin jo onneksi ohi!

Päivän treeni: 45 min juoksumatolla (5 km!!!) + 30 min käsi/vatsa/selkä treeni

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun kommentoit!