maanantai 25. tammikuuta 2010

"Will you please SHUT UP!!"

Heippa!!

Uusi viikko, uudet kujeet :)

Menin aamusta kirjastoon lukemaan vähän, kun tarvitsin muutenkin pari kirjaa sieltä. Muistin taas miksi mua ärsyttää kirjastossa lukeminen. Olin siellä "quiet zone" alueella lukemassa, ja eikös siin mun viereises pöydäs ollut semmonen kaveriporukka joka supisi koko ajan. Siis KOKO AJAN. Ei lyhyitä keskusteluita, vaan siinä ne kuiskutteli. Se on ärsyttävää. Mul meni aivan hermo. Se kuulostaa samalta kun hyttysen ininä korvan juuressa, kun porukka kuiskailee. Mikään ei ole ärsyttävämpää kun hyttysen ininä. Yritin mulkoilla niitä mun parhaalla "jos et nyt sulje turpaas niin mä tulen ja suljen sen" katseella, mut ei se tehonnut. Pystyn lukee täydellises hiljaisuudes tai kovas hälinäs, mut inhoon kuiskuttelua. Puolenpäivän jälkeen mul meni ihan totaalisen hermo niihin, ja lähdin hakee lounasta Hubista, ja jäinkin sinne lukee sit muistiinpanoja. Paljon miellyttävämpää.

Menin iltapäivästä tapaa meidän opinto-ohjaajaa, kun halusin muuttaa mun politiikan kursseja ens termille. Eli nyt mulla on sit Nordic Politics ens lukukaudel. Muutin sen ihan sen takia, kun aattelin et pääsen helpommalla (olen tosin melko varma et tää teoria kääntyy mua vastaan viel). Sitä vetää yksi ruotsalainen heppu, joka oli tol meidän politiikan kurssinkin vetäjänä, et kaipa sitä kestää viel yhden kurssin. Tää heppu joka vastaa näistä honour-opiskelijoista on tosi kiva ja mukava, ja kyselin siltä tosta espanjastakin, ja se neuvo miten kannattaa menetellä. Kiva tyyppi, kun yleensä nää osaa olla tosi hankalia :)

Ilta meni salilla hikoillessa ja sen jälkeen tulinkin kotiin kokkailemaan ja vähän kertailemaan vielä. Katsoin myös huvikseni Nelosella alkaneen "Matkaoppaat" jakson, ja a) tuli myötähäpeän tunne b) kävi kyllä sääliksi niitä matkaoppaita et mitä kaikkea ne joutuukaan kestämään.
Mut mul on taas vaihteeks kauhee matkakuume (aina kun en ole kiireinen niin se ilmestyy!!) mut onneksi pääsen edes sinne Brysseliin ensi viikolla (tosin kohta en pääse, jos en varaa niitä perhanan bussilippuja).

Päivän treeni: 40 min juoksumatolla (4,6 km) + vatsat,selät ja venytykset

2 kommenttia:

  1. Hei

    Kohta kyllä pääset olympialaisiin tolla sun treeni määärällä - olen tosi ylpeä sinusta - well done!

    VastaaPoista
  2. Mun kämppis Laura on Matkaoppaat-sarjan kuvaussihteeri ja oli Alanyassa syksyn. Eiks ole hauska ohjelma? Vaik on se maksamakkaran ja koskenlaskijan ja reissumiehen raahaaminen aika älytöntä..

    VastaaPoista

Kiva kun kommentoit!