sunnuntai 17. tammikuuta 2010

Rampa ankka

Olen muuten ihan varma et olen joskus hamassa menneisyydessä julkaissut kirjotuksen samalla otsikolla.
Anyways, mitä viikonloppuna on tapahtunut? Ei yhtään mitään. Ellei oteta lukuun tenttiin lukemista ja sitä rampautumista,siitä kohta lisää.

Lauantaina oli aamun lukujen jälkeen pakko päästä ulos kampusalueelta, joten lähdin käppäilee keskustaan. Vesisateessa tietysti. Niin mun tuuria. Kävin kiertelee alennusmyyntejä huvikseni, ja yks rättikin lähti mukaan (vaikka yritän säästää rahaa, oikeutin tän ostoksen, koska se makso vaan £ 7!). Onnistuin sit hengailee kaupungilla jonkun aikaakin ja kotiin lähdin ruokakaupan kautta (josta tietty vaan tarttu terveellisiä juttuja mukaan..).Lauantai oli vapaapäivä urheilusta, joten ilta meni sohvalla koomaillessa, ja kämppiksien kanssa tyhmiä juttuja puhellessa (kuten minkälainen tekstiviesti pitäisi lähettää yhdelle tyypille..)

Olen onneksi onnistunut säilyttämään suhteellisen normaalin unirytmin, joten heräsin tänä aamuna (onneksi) jo ysiltä. Aamu meni lukiessa jotain ihan muuta kun tenttikirjoja, mutta sitten puolenpäivän aikaan tartuin taas niihin. Onnistuinkin lukemaan aika tehokkaasti, ja päätin lähteä ulos juoksulenkille kun täällä kerrankin oli kaunis päivä ja AURINKO paistoi! Pidän hirmuisesti siitä kun voin juosta kampuksen läpi viikonloppuisin kun siellä on vaan muutamia sunnuntai-kävelijöitä. Ihanan rauhallista! Ja ihana ilma oli kyllä tänään!
Luin taas hetken, ja sit tulee tää kohta jossa tää rampa ankka-ilmiö tapahtuu. Lähdin nimittäin kämppiksen kanssa viel salille tässä alkuillasta! Tosin tein vaan lihaskuntoa laitteilla, mut eka juoksulenkki ja sit sali, niin kyllä tuntuu!!

Nyt taidankin ottaa rennosti, huomenna sitten taas tenttimateriaalin pariin!

1 kommentti:

  1. jollei tuolla TAHDILLA TULE KUNTOON KESÄKSI JO ON IHME .....

    VastaaPoista

Kiva kun kommentoit!