sunnuntai 24. tammikuuta 2010

Weekend

Helou!!

Lauantai menikin siinä että alotin heti aamusta lukemaan tenttimateriaalia ja sainkin jotain aikaiseksi.
Sit lähdinkin Lidliin kävelemään (vesisateessa tietysti), mun missiona vain ja ainoastaan metsästää maitorahkaa. Morrisonilla sitä ei myyty, mut kuten eräs fiksu tyyppi ehdotti, Lidlistä vois saada kun se on semmonen "eurooppalainen" ruokakauppa kummiskin. Noh, ei sielläkään sit ollut. Tutkimustyön lopputulos on siis, että Skotlannista ei saa maitorahkaa. Piste. Kaikkea muuta kivaa sieltä kyl sit tarttui mukaan :D
Alkuillasta meninkin taas salille treenaa ja illalla päätettiin viel lähteä kämppisten kanssa tohon paikalliseen pubiin yksille.

Lauantain treeni: 20 min crosstrainerilla + 40 min salitreeni

Sunnuntai onkin mennyt näiden parissa:

Eli lukemista,lukemista,lukemista..
Tosin kun sunnuntain kuuluu aina olla se aktiivinen kodinhoitopäivä, niin olen myös pessyt pyykkiä (siis 2 koneellista!!) ja siivonnut huoneen. Ja se on jo aika hyvin, koska inhoan pyykkäämistä. Blah, tylsää. Siivosin jopa vaatekaapit (tiedän, tänään oli outo päivä). Olen ollut siis oikein aktiivinen! Jostain kumman syystä tonne vaatekaappiin on tullut lisää kamaa sitten syyskuun..Mun puolustukseni sanottakoon, etten ole ostanut noin paljon vaatteita, vaan olen osan siirtänyt noilta hyllyiltä roikkumaan ja sit toin joulun jälkeen jotain lämpimämpiä neuleita mukanani :)

Nyt tulin just salilta, ja viel aattelin hieman kerrata ja sit nukkumaan. Uusi viikko taas edessä!

Sunnuntain treeni: 45 min crosstrainerilla

2 kommenttia:

  1. Heips,

    kyllä Äiti nyt on ylpee kaapeista - tein ihan saman itse mutta kodinhoitohuoneeseen joka on taatusti tylsempää.......

    VastaaPoista
  2. pikkasen ma repesin kun vertailin noita kahta kuvaa.. :D

    VastaaPoista

Kiva kun kommentoit!