tiistai 19. tammikuuta 2010

Just joo..

Jepulis!

Kävin todella aamulla siel työvoimatoimistos haastikses, et saan sen numeron, ja se oli kyl jotain aika hupaisaa. Asiat selitettiin kun jollekkin vähä-älyiselle. "Lue tästä sivu nro 2, siis se numero joka näkyy tuossa sivun alalaidassa, aina tuona sivulle kuusi saakka, eli sivunumerot 2,3,4,5,6" Okei, I get it.  Noh, nyt on ainakin prosessi edennyt! Kävin piristämässä itseäni haastiksen jälkeen, ja menin lunastamaan vanhempien antaman nimpparilahjan mulle! Ihana!

Mä todella inhoon kun tentit on illalla, koska inhoon viimehetken lukemisia, joten päivä kuluikin vähän asioita kertaillessa, kynsiä lakkaillessa ja HIMYM:ä katsellessa (jos joku ei ole vielä tuota sarjaa katsonut, niin kannattais - ihan loistava!).

Joo, nyt olen sit aika rikki ja poikki. Tentti meni miten meni. Ärsyttävää. Tiesin aiheista jotka kysyttiin, mutta kysymykset oli tosi outoja. Lopulta 3.kysymys johon vastasin oli aihe jota en edes ollut kerrannut, mut satuin jotain muistamaan siitä. Mut joo, tosi outoja kysymyksiä ja jäi kyl huono fiilis. Täytyy petrata seuraavaan tenttiin!

Huomen aattelin pitää vapaapäivän luvuista, ja sit torstaina aloitan lukemaan seuraavaan tenttiin (toivon mukaan edes pientä intoa täynnä)

Päivän treeni: -
Hyötyliikuntana n. 4 km kävely

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun kommentoit!