tiistai 9. marraskuuta 2010

Aina ei onnistu

Sain tänä aamuna ihan loistavan tekstiviestin kaveriltani:

"Hukkunut suihkuun?
Juuttunut vessanpönttöön?
Kuristunut lakanoihin?"

Tämä aamu oli todella siis vähän hidas. Piti mennä ysiksi tekemään kouluhommia kahvilaan kaverin kanssa, mutta loppuenlopuksi pääsin sinne vasta klo.10.30 jolloin sainkin kaverilta ylläolevan viestin.Syytän ihan liian myöhäisiä nukkumaanmenoaikoja tästä aamun vetelyydestä. Onneksi kuitenkin korvasin sen, (melkoisen) tehokkalla työpäivällä. Disse-suunnitelma on nyt editoitu ja huomenna menen taas tapaamaan ohjaajani. Myös kurssi-essee edistyi kohtuullisesti päivän aikana. Viime viikollahan onnistuin saamaan totaalisen paniikin dissestä aikaiseksi ja meninkin tapaamaan ohjaajani suhteeellisen epätoivoisessa tilassa, täytyy kuitenkin sanoa että hän on hyvä työssään. Nimittäin tapaamisen jälkeen oli paniikki (ainakin hetkellisesti) poistunut ja suunnitelman editointi alkoi. Nyt on fokus suhteellisen kirkkaana mielessä. Hetken ainakin!

Täällä on viime päivät ollut oikein kunnon syysmyrsky päällä ja eilen sateenvarjoni koki sitten surkean ja kohtalokkaan kuoleman 5 min kävelymatkalta kahvilasta tanssitunnille. Se on tosi kiva kun jos ihmiset tulee erehtymään vierailulle tänne mun luokse (kuten tulee tapahtumaan ensi viikolla) niin kun tulee puhe säästä, joudun aina toistamaan saman mantran oli vuodenaika mikä tahansa: "Kyllä, täällä on kamala keli (yleensä voimakkaimmin sanankääntein ilmaistuna). Ota sateenvarjo mukaan.Ja jotkut vettä pitävät kengät. Ja lämpimä takki. Ja joo, varotan jo etukäteen että täällä on tosi kurja keli." Että tervetuloa vaan N!


"I, on the other hand, like people who act normal when it's raining..."


Minun uusi lempipaikkani kampuksella on uusi kahvila "Alfie's" joka on rakennettu entiseen liikuntahalliin jossa minäkin olen ensimmäisenä vuonna tuskaillut tenttien kanssa. Tilaa on mahdottomasti ja paikka on kivasti sisustettu. Ja kahvilasta saa hyvää kahvia! The Hub on melkein syrjäytetty yksinkertaisesti siitä syystä että sieltä ei ikinä löydä istumapaikkaa,sen alakerta on aina niin täynnä. Alfiesin ainoat huonot puolet on äänieritstys ja eristys ylipäätänsä - halli on jumalattoman kylmä!
Luin muuten tänään todella hauskan artikkelin Foreign Policyn sivuilta nyt uuden George W.Bushin kirjan julkaisun tiimoilta. Kannattaa lukea, siinä rupeaa naurattamaan väkisinkin - osui ja upposi. Artikkeli löytyy täältä. Tässä lainaus artikkelista:

"The United States would have been far better off had George W. Bush never decided to enter politics and instead had spent the last two decades running a baseball team. The former president wasn't particularly good at that job either, but failure there would have had far fewer consequences for America and for the world. Obama's efforts to clean up Bush's legacy may have been disappointing so far, but that's no reason to feel nostalgic for the man who created all these messes in the first place."

Nyt jatkan vielä hetken esseen kirjoittelua ja tämän illan tavoite onkin sitten päästä aikaisin nukkumaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun kommentoit!