torstai 11. marraskuuta 2010

"Minä lähden Pohjois-Karjalaan"

I wish I would. Mutta ei, Pohjois-Karjala esiintyi tänään vaan laulussa. Olen löytänyt nyt NRJ:n nettiradion ja siellä on oma kanava jossa voi kuunnella Suomihittejä. Aika hauskaa.

Mitä olen tehnyt tällä viikolla? Asunut Alfiessa, joka on siis uusi kahvila kampuksella. Otetaanpa esimerkkinä eilinen jolloin tulin tänne klo.11.00 (myöhäinen ajankohta koska kävin tapaamassa ohjaajaani), lähdin juuri ennen iltayhdeksää kun paikka meni kiinni. Olin täällä tänä aamuna takaisin yhdeksältä. Ja kello on nyt yli kuusi illalla ja olen vieläkin täällä.

Gradu-ohjaajani tapaaminen suurensi työtaakkaa yllättävästi ja äkillisesti. Minulla on yksi essee tehtävä ensi sunnuntaiksi, lähden Glasgowhon huomenna ja kaveri tulee ensi maanantaina (sitä kyllä odotan, lomaa!).Keskustely ohjaajani kanssa meni suurinpiirtein näin:
Ohjaaja: "Kuule Laura, luulen et sun pitää alkaa vaan kirjoittaa  nyt tätä disseä. Se selkeytyy entisestään kun alat kirjoittamaan"
Minä: "Aha, okei, no onhan se niin.."
Ohjaaja: "Mitä jos kirjoittaisit mulle ensi perjantaiksi sellaiset 5-6 sivua introa siihen disseen?"
Minä: "Joo, tottakai, EI MITÄÄN ongelmaa!"

Todellisuudessa en tiedä miten olisin ehtinyt kaiken, mutta hyvin näköjään. Sain eilisen ja tän päivän aikana kirjoitettua sen 6 sivua/2000 sanaa mun disseen ja nyt on jotain näyttöä kun menen tapaamaan häntä ensi perjantaina. Nyt enää kurssiessee tehtävänä.

Huomenna Glasgowiin!

2 kommenttia:

  1. Voi miten ahkera! Itse en saa aikaiseksi edes opiskella pieneen sanakokeeseen saati että saisin kirjoitettua jotain...! :D

    VastaaPoista
  2. Valitettavasti mulla ei ollut muuta vaihtoehtoa kun kirjoittaa jotain :) Ehkä ihan hyvä, tai olisin varmaan aloittanut sen 10 000 sanan kirjoittamisurakan joulun jälkeen!

    VastaaPoista

Kiva kun kommentoit!