perjantai 5. marraskuuta 2010

?

Excuse me, mutta minne tämä viikko meni? Ja joo, vielä on viikonloppu jäljellä mutta silloin on kaikkea tekemistä ja tiedän että kouluhommien tekemisestä ei ole tietoakaan.

Viikot menee ihan liian nopeasti. Eilen luin juuri blogeja, ja monessa mainittiin joulunodotus, Stabucksin joulumukit, lennot kotiin jouluksi ja joulunodotus. APUA. Rakastan joulua ja olen se ihminen joka voi hössöttää joulusta kyllästymiseen asti, mutta ei nyt. Koska joulu tarkoittaa sitä, että disse pitäisi olla jo valmiimpana ja aikaa on jäljellä enää tosi vähän siihen palautuspäivään. KÄÄK. Sen lisäksi pitäisi myös hoitaa kaikki nuo postgraduate applicationit ennnen joulua. Ensimmäinen hakemus lähti eilen. Vihdoinkin.
Olen tänä vuonna myös ajatellut lähteä todella aikaisin takaisin Suomeen ihan jo senkin takia että tiedän että löydän sieltä hyvääå materiaalia disseä varten. Aikaisin tarkoittaa näillä näkymin 7.12. Mikä tarkoittaa että aika käy vähiin.

Toisaalta, ennen kuin palaan Suomeen joulunviettoon (tosin en ole edes ostanut lippuja) on tiedossa kaikkea kivaa! Ensinnäkin, saan ensimmäistä kertaa kaverin vierailulle tänne! Olen suunnitellut jo vaikka mitä kivaa meidän pään menoksi ja odotan innolla että hän saapuu vieraakseni!
Sen lisäksi on tiedossa lyhyt päiväretki Edinburghiin Politics & IR societyn kanssa, viikonloppuvierailut Glasgowhon sekä monta muuta kivaa juttua.

Mutta näillä näppäimillä jatkan esseen kirjoitusta ja toivotan kaikille hauskaa viiikonloppua!!

1 kommentti:

Kiva kun kommentoit!