maanantai 29. marraskuuta 2010

End of the world

Naurettiin kaverin kanssa kun täällä on tällä hetkeillä meneillään semmoinen maailmanloppufiilis. Bobbinin keittiö oli kiinni ja Tescon ruokahyllyt ammotti tyhjyyttään kun mitkään tavarantoimitukset eivät olleet pääseet perille tänään lumen takia. Hauskaa. Monet kouluista on suljettu ja liikenne takkuilee.
Kaunista täällä on kun on lunta, mielummin tämän kelin otan kuin sen ainaisen vesisateen. Tälläiseltä näytti aamulla kun kurkistin ulos ikkunasta..


Ja iltapäivällä kampus kylpikin tälläisessa valossa..Itse lensin eilen Suomesta takaisin tänne ja lento Lontoosta Abeen oli onneksi vain 2 h myöhässä kun olin jo varautunut jäämään yöksi Lontoon kentälle kun kuulin että Aben kenttä oli vielä alkuillasta suljettu. Loppu hyvin kaikki hyvin.Nyt on muuten pakko vinkata Alex Stubbin uudesta mainiosta kolumnista Blue Wings-lehdessä jonka luin matkalla Suomeen. Kyseessä on hauska kirjoitus kansainvälisen politiikan "lastentarhamaisuudesta". Kolumni löytyy täältä.
Toinen asia mitä aina ihailen Heathrowlla on ne HSBC:n mainokset. Ihan parhaita mainoksia mitä olen ikinä nähnyt. Veinailu tuubissa käy vaivattomasti kun tuijottelen niitä :) Tässä yksi esimerkki..
Sain vihdoin varattua lentoliput Suomeen ja tulenkin olemaan siellä aikavälillä 7.12-10.1. Pitkä aika senkin takia että tarkoitus olisi Suomessa ollessa tehdä parit haastattelut lopputyötä varten ja käyttää hyväksi UM:n kirjaston valikoimia. En edes tajunnut varatessani liput viime viikolla Suomeen että tässä on vaan semmoiset 1,5 viikkoa ennen kuin lähden taas takaisin. Aika järjetöntä. Mutta paljon kivaa ja kiireitä mahtuu siihen 1,5 viikkoon..

Tiistai: Lipunmyyntiä illan bileisiin +MUN session + bileet Korovassa (pakko mennä vaikka tällä hetkellä ei huvittaisi,ne on kuitenkin meidän järkkäämät)

Keskiviikko: Vapaata..Ihanaa. Tai itseasiassa pitäisi lähettää vikat hakemukset ennen joululomaa noihin yliopistoihin ja mennä tapaamaan ohjaajaa.

Torstai: Politics & IR societyn retki Edinburghiin, tutustuminen parlamenttiin. Toivottavasti päästään lähtee vaikka koko maa on kaaoksessa lumen takia.

Pe-Ma aamu: Jouluviikonloppu Glasgowssa

Maanantai: Itsenäisyyspäivän viettoa Aberdeenissä

Tiistai: Takaisin Suomeen

Et eiköhän tämä aika tarpean nopeasti mene

2 kommenttia:

  1. Onks "veinailu" joku sun uusi "erikoinen" sana, vai kävikö "typo"? :)
    Loistava kolumni, meidän ekan vuoden IR tuutori oli siis oikeilla jäljillä.. lastentarha kun lastentarha.

    VastaaPoista
  2. Siis etkö sä ole ikinä kuullut et tuubissa kyllä veinaillaan eikä venailla? :)

    VastaaPoista

Kiva kun kommentoit!