perjantai 19. marraskuuta 2010

"Mä en tiedä, googletetaan"

Olen ehkä maailman huonoin turistiopas. Sain todellakin ihanan vieraan Suomesta tänne viime maanantaina ja koko viikko kuluikin kaverin seurasta nauttien (Thanks N!) ja esitellen hieman Skotlantia. Oli todella ihana ja rentouttava viikko! Minun yleisin vastaus tosin N:n kysymyksiin oli "hmm..en tiedä, googletetaan kun päästään kotiin".

Ystäväni sai kokea myös kaikki Skotlannin vallitsevat sääolosuhteet aurinkoisesta pakkaspäivästä tuuliseen peruukin lennättävään harmaaseen sadepäivään. Oli varmaan tosi kiva vierailu :)

Tiistaina meitä kuitenkin lykästi ja tehtiin matka Stonehaveniin - aurinko paistoi kirkkaalta taivaalta ja ilmassa oli pakkasen tuntoa.


Maassa oli tuollaista lumenkaltaista juttua..
Keskiviikkona otettiinkin sitten suunta kohti Edinburghiä jossa oli KOVASTA tuulesta huolimatta ihana joulutunnelma päällä..Tuulesta johtuen, vietettiin kyllä suurinosa päivästä sisätiloissa, kuinkas muutenkaan kuin syöden ihania herkkuja!


Sisällä Jenner's tavaratalossa..


Torstai menikin sitten Aberdeeniä ja kampusta ympäriinsä kävellessä - arvaa vaan oliko tuulinen ja sateinen keli?

Nyt on siis ihana viikko takana ja työntäyteinen viikonloppu edessä. Yksi essee pitäisi tehdä loppuun ja noin miljoona muuta asiaa. Tänä iltana olisi kaverin synttärijuhlat joihin pitäisi kohta ruveta valmistautumaan.
Mielestäni on myös huvittavaa etten ole vieläkään saanut aikaiseksi ostaa lentolippuja jouluksi vaikka näillä näkymin olisin lentämässä jo vajaan kolmen viikon kuluttua Suomeen :)
Ikinä ei kannata tehdä mitään aikaisin!

1 kommentti:

Kiva kun kommentoit!