sunnuntai 21. marraskuuta 2010

"Mulla on kyllä idea ja kaikkea, mutta pitää vaan kirjoittaa"

Otsikon lausetta olen toistanut nyt jokatoiselle ihmiselle joka kysyy miten menee esseen kanssa. Se on kyllä ihan totta vaikka ei tällä hetkellä uskoisi esseen sanamäärää katsellessa. Essee on due vasta perjantaina, mutta tiettyjen syiden takia, mun täytyy palauttaa se jo tiistai-aamuna. Sen pitäisi olla 4000 sanaa pitkä ja aiheesta "What potential does EU offer in peacekeeping?" 


Nyt ei ole todellakaan vaikeuksia saada tuota sanamäärää kasaan, vaan lähinnä tiivistämisen ongelma. Aihe on niin laaja ja paljon sanottavaa että joudun koko ajan miettimään miten/mitä ja millä tavalla kirjoitan jotta pysyn tiukasta rajaamani aihepiirin sisällä.
Kuka arvaa miksi tulin kirjoittamaan tätä blogitekstiä nyt ;)?

Viikonloppu on mennyt hyvin (lukuunottamatta tota paholaista joka mulkoilee mua tietokoneen ruudulta syyttävästi). Perjantaina oltiin juhlimassa kaverin synttäreitä ja oli todella hauska ilta vaikka aluksi ei huvittanut ollenkaan lähteä..Niinhän se yleensä menee.
Lauantai-iltana meninkin kaverin luokse katsomaan meidän lemppariohjelmaa X-factoria. Ihanan rentouttava ilta - sellaiset ovat ihan parhautta. Plus että kaveri tarjoaa aina aivan ihana ruokaa - kyllä minäkin opin joskus!

Ihana viikonloppu siis ollut, vaikka olisinkin voinut väsätä esseetä vielä enemmän. Mutta hei, mulla on ajatus! Ja jo melkein 3000 sanaa, että ei tässä hätää. Hopefully..

Tässä tulee luultavasti olemaan hieman kiireitä seuraavat päivät, taas on paljon "pientä hommaa" jota pitäisi ehtiä tehdä. Onneksi kohta on joulu. Tai itseasiassa ei. Koska sit joulun jälkeen on dissen palautus. Ja en ole edes varannut niitä lippuja kotiin. Hups.

Noh, uusi viikko, uudet kujeet!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun kommentoit!