perjantai 7. tammikuuta 2011

2010

Olen selvästikin huomannut kaavan blogeissa, ja se on vuoden tapahtumien muistelu. Täytyy myöntää että mun mielestä se on loistava ja kiva idea, joten päätinpä minäkin toteuttaa...hieman myöhässä tosin :)

Mitä jäi siis mieleen vuodelta 2010?

Ehdottomasti ensimmäisenä tulee mieleen aivan mahtava vuoden 2010 kesä!
Kesä 2010 oli ihana kaikin puolin : lämmin, aurinkoinen, ihana ja mahtava!
Minulla oli mukava kesätyöpaikka jossa viihdyin erinomaisesti, vietin paljon aikaa kavereiden kanssa ja tein kaikenlaisia kesäaktiviteetteja kuten uimista ja erilaisia kesäjuhlia!
Kesän kohokohdat oli ehdottomasti:
Grillijuhlat
Kesäinen picknic Kaivopuistossa ja extempore uintiretki Vantaalle kavereiden kanssa
Perinteinen Vaasa-reissu
A:n vierailu Suomeen
Road trip Tammisaareen
Koiranäyttely reissu Tallinnaan
+ lukuisat picknikit Espalla, jäätelöreissut Ben & Jerryssiin, lounashetket Kämpin sushiravintolassa, Cuban After Workit ja terassireissut sekä  ihanat kesähetket heppailleen ja koirien kanssa rentoutuen.Toisena tulee mieleen kaikki ihanat reissut. Vuosi 2010 oli hyvä matkustusvuosi!Vuosi alkoi reissulla kauniiseen Tallinnaan A:n kanssa. Helmikuussa kävin ensi kertaa Brysselissä (ja ihan Belgiassakin sit, eli yksi uusi maa listalle!) yhdessä yliopiston Politics & IR societyn kanssa, tutustumassa EU Parlamenttiin. Maaliskuussa mentiin toisen ihanan A:n kanssa vierailemaan kaverin luona joka oli Ranskassa, Lyonissa vaihdossa. Kesäkuun alussa pakattiin kimpsumme taas toisen A:n kanssa ja lähdettiin nauttimaan aurinkoisesta Espanjasta. Tukikohtana toimi Lloret De Mar josta teimme päiväreissut Barcelonaan ja Gironaan (johon muuten ihastuin täysillä). Sieltä lähdinkin viettää lyhyttä viikonloppua Roomaan äidin, mummin ja tädin kanssa (ja siellä oli muuten lämmin!). Kesä kuluikin Suomessa ja viimeinen kunnon reissu vuoden 2010 puolella oli aurinkoloma Turkin rannoille perheen kanssa.Vuonna 2010 aloitin myös viimeisen (toivottavasti) yliopistovuoteni Aberdeenissä sekä hain useisiin eri jatko-opiskelupaikkoihin. Sain läheisen kaverini takaisin Aberdeeniin vuoden alussa sekä monta uutta ja ihanaa kaveria! Neljännen vuoden alkupuolisko oli ihanaa aikaa, koska moni tuttu palasi takaisin samaan kaupunkiin ja nautin ihanista illanvietoista ihanien kavereiden kanssa!

Vuosi 2010 vaihtui saman ihmisen kanssa kuin se tänäkin vuonna vaihtui ja siitä olen erityisen iloinen!
Tein ihania viikonloppureissuja paikallisen oppaani kanssa ja näin uusi paikkoja hyvin kauniista Skotlannista.Helmikuussa osallistuin ihka ensimmäiseen MUN-konferenssin Edinburghissa ja innostuin niin paljon että nyt helmikuussa on vuorossa Lontoon MUN-konferenssi.

Vuonna 2010 (varsinkin viimeisellä' puoliskolla) fiilistelin monta kertaa "viimeistä yliopistovuotta" ja pientä haikeuttakin oli ilmassa..
Kaikenkaikkiaan vuosi 2010 oli loistava vuosi, ja jonka kesä tulee varmasti jäämään mieleen kaikkien aikojen kesänä! Suuria, mullistavia muutoksia ei tapahtunut, mutta sehän ei ole välttämättä huono asia?

Mitä vuodelle 2011?

Kuten ystäväni N:kin blogissaan kirjoitteli, mitä siis uusi vuosi tuo tullessaan?

Uskoakseni vuosi 2011 tulee olemaan suurien muutoksien vuosi. Muutoksia tulee tapahtumaan niin asuinpaikan kuin opiskelutahonkin sijainnissa. Uusi asuinpaikka saattaa sijaita niin Briteissäkin kuin jossain muuallakin Euroopassa. Aika näyttää.

Vuonna 2011 tulen (again, hopefully) valmistumaan tutkintonimikkeellä Master of Arts in Politics & International Relations. Aika huimaa. Heinäkuussa siis valmistuisten aika!

Vuosi 2011 tulee toivon mukaan olemaan yhtä hyvä matkailuvuosi kuin 2010. Suunnitteilla olisi reissut ainakin Pietariin ja Pariisiin, sekä "hieman isompi valmistujaismatka".

Can't wait!

1 kommentti:

  1. Siis mitäh häh? Master of Arts in Politics & International Relations? Entä BA?

    VastaaPoista

Kiva kun kommentoit!