tiistai 11. tammikuuta 2011

Hepuli

Tänään sain totaalisen hepulin tästä säästä. Täällä on NIIN ankeata ettei mitään rajaa. Tulee kuin tuhannen tuiskeessa, koko ajan saa pelätä lentävänsä persuuksilleen kun on niin liukasta ja muutenkin vaan ankeata. Perinpohjaisen ankeata.

Tiedän ettei tilanne paljon muutu kun lennän takaisin Skotlantiin huomenna, mutta olen jo hyvin iloinen jos siellä ei ole lunta. I've had enough of it. Mä otan tällä hetkellä mielummin sen sateenkin (tosin vaan hetkeksi), kuin tämän kelin..voi kesä, tulisitpa jo..

Huomenna koittaa siis todella paluu takaisin opiskelujen pariin, ihan kiva, tuntuu että täällä olo on nyt siirtynyt jo tietynlaiseen "hengailuvaiheeseen". Tosin tein koko eilisen päivän disseä, että ei kyllä mistään leppoisasta hengailusta ole kyse..

Tajusin tänään myös että ensimmäinen ja ainoa tenttini on ensi viikon perjantaina. Olen ollut niin keskittynyt dissen kirjoitukseen, että melkein unohdin koko tentin.

Suurin haasteeni on olla pakkaamatta MITÄÄN mukaan. Minulla on niin paljon tavaraa jo kotona Skotlannissa, että nyt sieltä pitää tulla tavaraa vain poispäin. Sen vuoksi aion täyttää laukkuni Violan valmiskeitoilla ja ruisleivällä. Sekä dissekirjoilla (yök ja blaah).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun kommentoit!