sunnuntai 9. tammikuuta 2011

Talviaktiviteetteja

Loma Suomessa on mennyt reipasti vauhtia eteenpäin ja läheneekin jo loppuaan. Alunperinhän minun piti lentää maanantaina takaisin, mutta vaihdoin lennon sitten keskiviikolle. Syy vaihtoon oli lähinnä se, että minulla on paljon lainassa kirjoja Helsingin yliopistolta lopputyötäni varten - en voi raahata niitä Abeen, mutta jotain niistä pitäisi vielä saada irti. Eli keskiviikkona siis takaisin arkeen. Loma on ollut mitä parhain ja myös todella pitkä! Varmaan yli kuukauden olen ollut jo Suomessa, ihan kiva palata vihdoinkin opiskeluiden pariin, alkaa tuo lopputyökin ihan kunnolla stressaamaan kohta.

Joulun jälkeen käytiin todellakin perheen naisväen kanssa Haikossa rentoutumassa ja se olikin todella ihanaa. Kaksi päivää ei tarvinnut tehdä muuta kuin olla ja löhötä.
Sen jälkeen sainkin jo vieraan tänne Skotlannista ja lähdimme viettämään Uutta Vuotta Himokselle lukiokavereideni kanssa - siinä vasta hauska uusi vuosi olikin! Laskettelin myös ensimmäistä kertaa sitten ylä-aste aikojen. Luonnollisesti aloitin siis helpommista rinteistä, mutta sitten päätettiin porukalle lähteä Länsi-Himoksen puolelle kun kaikki rinteet sielläkin puolella näyttävät "niin helpoilta". Ylöspäästessä sitten todettiin että ne molemmat rinteet oli mustia. Ja ihan liian jyrkkiä mun mieleen. Ei autannut kun madelle sivulta sivulle se rinne alas - sen jälkeen onneksi kaikki muut rinteet tuntuivatkin helpoilta!
Kävimme myös pulkkailemassa rinteissä ja tietysti valoimme tinaa ja juhlimme ihanan kaverini synttäreitä, jotka ovat 31.12.

Menossa pulkkamäkeen..Arvatkaa mitä minä sain kun valettiin tinaa? Viikset. Kyllä, viikset. Hyvää uutta vuotta vaan kaikille.
Himoksen jälkeen tehtiinkin kaikkea "talvista" A:n kanssa. Kuten luistelua, pulkkamäkeilyä ja avannossa käyntiä (tai siis A kävi, minä otin valokuvia!). Ja käytiin jäällä kävelemässä koirienkin kanssa, joka oli aika raskasta puuhaa siinä lumen määrässä.
Käytiin myös Helsingissä kävelemässä sellainen Helsingin Energian järjestämä "valoreitti" joka oli muuten aika laimea, mutta Tuomiokirkko ja Eduskuntatalo oli valaistu hienosti. Ehdittiinpä käydä myös Rautatientorin jääpuistossa luistelemassa kavereiden kanssa, se olikin kivaa!
Ihanaa kun tulee vieraita kylään niin tulee oikeasti tehtyä tälläisiä aktiivisia talvi-juttuja, muuten varmaan olisi ollut paljon tylsempi loma!

Kaunis Tuomiokirkko

Kukkuu...


Luistelua Rautatientorilla..


Ja käveltä jäällä..

Nyt sit vielä vikat päivät kotona ja sitten aika suunnata takaisin Skotlantiin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun kommentoit!