keskiviikko 8. kesäkuuta 2011

Ihana Praha!

Voin kuulkaa kertoa etta Praha on vienyt meikalaisen sydamen niin taysin! Aivan ihana kaupunki!

EIlen illalla lahdetiin sitten pubi ryomintaan, bileita mainostettiin lauseella, the best party you will never remember!  Aika hyvin mainostettu ja paikkaansapitava lause. Oli todella hauska ilta ja tutustutiin muihin reppureissailijoihin joka on aina kivaa. On mukava tavata todella muita kanssamatkustajia ja yleensa heilta saa hyvia vinkkeja! Praha tuntuukin olevan reppumatkaajien paratiisi, ja hostellimme on loistava siihen tarkoitukseen, nuorille suunnattu ja viela keskella Prahan vanhaa kaupunkia!

Aamulla lahdettin sitten taas Sandemans New Europe  ilmaiselle kaupunkikierrokselle ja kolmessa tunnissa ehdittiin kuulla ja nahda vaikka mista, mm. astronominen kello, Franz Kafkan patsas, juutalaiskortteli ja niin uutta kuin vanhaakin arkkitehtuuria. Taman kierroksen vetaja ei ollut yhta hyva kuin saman yhtion vetaja Berliinissa mutta oli silti hauskaa, ja paljon taas tuli uutta tietoa paahan! Prahalla on mielenkiintoinen historia takana ja sen takia onkin hyodyllista ottaa joku kierros jotta kuulee lisaa siita historiasta!

Illalla olisi tarkoitus tavata matkakaverin tsekkilaista tuttua, joten toivon mukaan paastaan oikein kunnon paikallisiin pubeihin maistelemaan sita kuuluisaa tsekkilaista olutta. Illalla olisi tarkoitus myos kavella rantaa pitkin jotta nahdaan kaunis Prahan linna iltavalaistuksessa.

Huomenaamulla lahdetaankin sitten aamuseitseman bussilla kohti Cesky Krumlovia ja tullaan sitten illalla takaisin. Jesh!

Niin, ja paivan paras uutinen oli se, etta viimeiset tenttitulokset tuli joten olen nyt virallisesti valmistumassa heinakuussa. Olo on huoleton ja vapaa, ja mika parasta, voin juhlistaa sita oloa ihanassa Prahassa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun kommentoit!