maanantai 20. kesäkuuta 2011

Lahden toisella puolella!

Terkkuja siis Eestista ja erityisemmin Parnusta!

Riikan pysahdys on jo takanapain, ja hauska pyshdys se olikin! Riika itsessaan oli ehka pieni pettymys, odotettiin silta paljon enemman koska kaikki olivat sita kehuneet. Me molemmat tykattiin enemman Vilnasta. Mutta hauskaa meilla oli! Vierailtiin myos viereisessa Siguldan kaupungissa yhden tutun luona ja oli ihana paasta taas pois kaupungista ja nahda vahan muutakin Latviaa kuin vain se paakaupunki. Kaikenlisaksi Sigulda oli todella kaunis!

Parnuun saavuttiin tanaan iltapaivalla ja valitettavasti meidan rantasuunnitelmat pilasi vesisade ja tuuli. Mutta kaveltiin silti rannalle ja ympari Parnun pikkukaupunkia, joka on taynna suomalaisia turisteja.

Matka alkaa lahenee loppuaan, huomenna lahdetaan Saarenmaan vieressa olevalle Muhun saarelle ja torstaina onkin aika ottaa sitten lautta Suomeen ja lahtea juhannuksen viettoon mokille. Ihanaa, en malta odottaa (ja toivottavasti saaennusteet sateisesta juhannuksesta ei pida paikkaansa).

2 kommenttia:

  1. argh voitovottavasti teidän koko reissua ei satanut kaatamalla. tää on ihan hirveetä kun on tällainen sää! Juhannuksesksi aurinkoa joo!!! :D

    VastaaPoista
  2. ida, ei onneksi! Meilla oli ihan mahtava keli koko reissun ajan! Peukut pystyssa et juhannukseks aurinko tulee esiim!

    VastaaPoista

Kiva kun kommentoit!