sunnuntai 12. kesäkuuta 2011

Terkkuja Krakovasta!

Heippa kauniista Krakovasta!
Todella kaunis (ja pieni) kaupunki ja kelit ovat jalleen kerran suosineet meita! Eilen osallistuttiin kahdelle erille (ilmaiselle) kavelykierrokselle (eri yhtio tosin kun ennen) ja yhteensa tuli kaveltya sellaiset reippaat 12 km! Krakovan vanha kaupunki on todella kaunis ja kuultiin taas monta mielenkiintoista tarinaa. Viimeisen kiertueen jalkeen lahdettiin viela kiertueporukan kanssa istumaan iltaa, ja koska seura oli niin hauskaa ilta venahtikin hieman pitkaksi..

Tanaan aamulla otettiinkin sitten aamujuna kohti Auswitchia. En tieda miten lahtea edes kuvailemaan reissua sinne, tuntemuksia vierailusta kaasukammioihin jossa tapettiin tuhansia ihmisia kerralla on vaikea alkaa kuvailemaan. Auswitch II- Birkenau oli viela jollain tapaa jarkyttavampi koska niita parakkeja oli silminkantamattomiin isolla peltoalueella. Mitaan muuta ei nakynyt. Edes linnut eivat laulaneet nailla alueilla.

Nyt ollaan takaisin hostellilla ja kohta olisi tarkoitus lahtea syomaan yhdessa parin tyypin kanssa jotka tavattiin eilen illalla. Mennaan johonkin puolalaiseen ravintolaan. Eilen kokeilin dumplings, jotka on kuulemma tyypillinen puolalainen ruoka jotka on periaattees taikinapalleroita erilaisilla taytteilla. Taytyy sanoa, ettei ehka ollut ihan mun juttu joten taytyy testata jotain erilaista tanaan.

Huomenaamulla lahdetaan sitten kohti Varsovaa. Kuulemisiin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun kommentoit!