tiistai 7. kesäkuuta 2011

Prague, I love you!

Terveiset aurinkoisesta ja mielettoman kauniista Prahasta! Ollaan ehditty viettaa tasan yksi iltapaiva taalla mutta kaupunki on hurmannut jo meidat molemmat! Viehattavia kujia ja karismaa kaupunki on taynna!

Kaytiin nauttimassa tyypillinen Tsekki-ateria: uppopaistettua juustoa, perunoita voissa ja tsekkilaista olutta. Oli muuten hyvaa! Kohta olisi tarkoitus osallistua hostellin jarkkaamaan pubi ryomintaan! Should be fun!

Prahassa ollaan kolme yota, tosin torstaina ollaan tekemassa paivaretki Cesky Krumloviin. Ihanaa!

6 kommenttia:

 1. Praha on aivan ihana paikka, oltiin siellä lukion aikana viikko. Käytiin myös Cesky Krumlovissa, sekin mieletön. Praha on kyllä sellanen paikka minne on päästävä uudelleen... Tuli oikein ikävä kun aloin muistella :-)

  Nauttikaa olostanne!

  VastaaPoista
 2. kenen kanssa oot matkassa ja tuleehan paljon kuvia? Maastrichtista eritoten :)

  VastaaPoista
 3. Ah, voi vitsi kun kuulostaa upealta! Nauti!! :)

  VastaaPoista
 4. Bonnie, joo Praha on ihan vienyt sydamen! Oodtan innolla huomista reissua Cesky Krumloviin!

  Anonyymi, jeps kuvia ja kertomusta reissusta tulee varmasti, heti kun paasen takaisin kotimaan kamaralle! Ja Maastricht oli ihana joten paljon kuvia tuli otetuttua. Poikaystavan kanssa olen reissussa!

  Ionna, kiitos, on kylla ollut ihan mahtavaa! Praha on vienyt sydamen!

  VastaaPoista
 5. Ah, voi vitsit! Tosi ihanaa! Mäkin olen halunnut käydä Prahassa vaik kuinka kauan. Täytyy varmaan suunnata sinne jollekin lähitulevaisuuden pitkälle viikonloppureissulle :)

  VastaaPoista
 6. Ionna, suosittelen ehdottomasti!

  VastaaPoista

Kiva kun kommentoit!