maanantai 7. toukokuuta 2012

11 kysymystä

Mä rakastan kysymyksiä. Minä olen aina se joka vastaa kaikkiin tutkimuslomakkeisiin innolla. Sen takia kun törmäsin Sarin postaukseen 11 kysymyksestä, päätin sen toteuttaa. Ei mulla ole mitään tärkeämpääkään kerrottavaa, päivät menee kirjastossa ja illat koomaillen. Tänäänkin olin kirjastossa kasilta aamulla ja kotiin tulin 19.30 illalla. Ja hakkasin printteriä. Aika vihaisesti. Joten nyt on hyvä hetki nollata kökkö päivä.

1. Jos sinun olisi muutettava ulkomaille, mihin maahan muuttaisit? 
Okei, jos otetaan huomioon että asun jo ulkomaille (ja välillä ihmettelen et miten mä tännekin päädyin), niin jos haluaisin muuttaa jonnekin muualle...Noh, mun unelmana on aina ollut asua hetken New Yorkissa. Jenkeissä asuminen ei sinänsä kiinnosta, mutta jos saisin mahdollisuuden niin haluaisin todellakin asua NYC:ssä. Rakastan sitä kaupunkia ja tunnelmaa joka siellä vallitsee.


2. Mitä sellaista kannat mukanasi jota et ikinä jätä kotiin?
Varmaan kännykät (Britti ja Suomi) ja sit lompakko. Lompakko on elintärkee koska muuten kuolisin nälkään päivän aikana kun en saisi ostettua mitään ruokaa. Yliopistolla kuitenkin vietän koko päivän joten kyllä siinä nälkä tulee.

3. Minne et missään nimessä haluaisi matkustaa?
Maailmassa ei ole sellaista paikkaa jonne en haluaisi matkustaa. Kerran luin lehdestä että Montenegro (vai oliko se Moldova) on maailman tylsin paikka jossa EI OLE YHTÄÄN mitään. Mutta sinnekin voisin mennä vaan jotta saisin todistaa tämän itse.

Tämä kuva ei yllättäen ole Montenegrosta (tai Moldovasta)
4. Mikä on ärsyttävin ilmiö blogimaailmassa?
Mainostus. Luen paria isompaa blogia ja mua ottaa suunnattomasti päähän erilaisten puljujen mainos-postaukset. Ja yleensä kun ne ei ole mun mielestä edes toteutettu silleen kivasti, että se olisi hauska tai mukava mainos.

5. Minkä neuvon antaisit 10 vuoden takaiselle itsellesi?
10-vuotta sitten olen ollut 15-vuotias ja täten olen ollut yläasteen viimeisellä luokalla (ellen muista väärin).

Sanoisin itselleni, että maailma on täynnä mahdollisuuksia. Älä yritä sopeutua väkisin pienen kotikyläsi ydinjengiin joka painostaa pukeutumaan samalla tavalla ja tekemään samoja juttuja kuin kaikki. Sen pienen kylän ulkopuolella avautuu koko maailma joka antaa sellaisiakin mahdollisuuksia että oksat pois. Tartu niihin rohkeasti kiinni. Ja ennen muuta ole rohkeasti oma itsesi, maailma on silloin paljon mukavampi paikka.


6. Mitä ruokaa et voi sietää ja miksi?
Hernekeitto. Mulle on jäänyt traumat siitä kun sitä pakotettiin syömään ala-asteella ja mulle tuli aina oksennus siitä mieleen.

7. Seuraatko lätkän MM-kisoja?
(Sori, vaihdoin tän kysymyksen omaani, en halua aatella tänään noin surullisia juttuja, alkuperäinen kyssäri oli "Mitä tekisit jos saisit tietää että sinulla on joku vaikea sairaus ja elinaikaa 7.päivää?")

Seuraan kisoja Youtuben oman MM-kanavan kautta. Selostaja on aivan jostain muusta maailmasta. Mä en tiedä miten ne on onnistunut hankkimaan sinne koppiin niin jäätävän selostajan. En tajua.
Lehtonen joka on Suomen toinen veska on ollut mun idoli siitä lähtien kun nousi Jokereiden SM-liiga joukkueeseen. Lehtosen pelipaita löytyy ja myöskin nimmari Jokeri-lipusta.


8. Jos voisit palata ajassa taaksepäin, muuttaisitko jotain?
Tuskinpa. Uskon että virheistä ja erheistä oppii ja niiden kautta olen kasvanut ihmiseksi joka nyt olen. Tottakai nuoruudessa (ja varmaan vanhemmallakin iällä) on tullut tehtyä asioita josta en ole ylpeä, mutta Siperia opettaa.




9. Lähtisitkö Peruun matkalle tai pidemmäksi aikaa? Miksi? Miksi et?
Tottakai. Voisin lähteä sekä matkalle että pidemmäksi aikaa (tosin eka pitäis saada toi espanja parempaan kuntoon kun alkeet). Latinalainen Amerikka kiinnostaa paljon ja sinne haluaisin ehdottomasti matkustaa tulevaisuudessa. Tosin täytyy myöntää että Peru ei olisi ensimmäisenä listalla vaan kärkeen menisi Argentiina, Venezuela ja Kolumbia. Mutta haluaisinkin tehdä round tripin siellä ja kierrellä eri maita ja viettää vähän enemmän aikaa reissussa.


10. Mitä blogeja luet säännöllisesti?
Sivupalkissa näkyy itseasiassa ne blogit mitä luen säännöllisesti, sieltä löytyy mm.kavereiden ja muiden ulkosuomalaisten blogeja. Sen lisäksi on sekalainen lista muita blogeja joita luen. Tällä hetkellä kaikki mun lukemat blogit on vähän hankalassa järjestyksessä kun osaa seuraan Bloggerin kautta ja osa löytyy vaan suosikeista.


11. Jos voisit pelastaa 3 tavaraa maanjäristyksen takia sortumaisillaan olevasta kodistasi, mitä pelastaisit?
Pelastaisin valokuva-albumit, iskän mulle antaman läksiäislahjan jonka sain Aberdeeniin lähtiessä ja pari korua joilla on suurta tunnearvoa.



Ja sit mun kysymykset muille, eli..

1. Minne haluaisit matkustaa juuri nyt?
2. Mikä tekee sinut iloiseksi?
3. Minkä supervoiman haluaisit?
4. Jos saisit olla USA:n presidentti päivän, mitä tekisit?
5. Seuraatko lätkän MM-kisoja?
6. Paras loma muistosi?
7. Ketkä kolme julkisuudenhenkilöä kutsuisit illalliselle kanssasi? Miksi juuri he?
8. Jos sinulla olisi aikakone, mihin vuoteen siirtäisit itsesi ja miksi?
9. Lempikaupunkisi?
10. Missä näet itsesi 5 vuoden kuluttua?
11. Minkätyyppisistä blogeista tykkäät?

Jatkan samalla linjalla, eli tehköön tämän ne ketkä haluaa! Ja tulen sit vakoilee jos joku jaksaa vastata kysymyksiin :D

6 kommenttia:

  1. Heips! Voisitko joskus tehä postauksen siitä miten oot päässy yliopistoon ja Lontooseen ylipäätään? :) Sulla on kiva blogi, luin viime talvilomalla kaikki tekstit! Oon ite ihan hullu britti-fani ja nyt lähössäkin sinne 5 viikoksi kesälomalla kotiapulaisen hommiin =)

    bohemiansparkle.blogspot.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia kivasta kommentista! Ja voi apua, sieltä arkistosta löytyy varmaan ihan kamalia tekstejä sieltä alkuajoilta :D
      Minnepäin Brittejä olet tulossa kesäksi? Hyvä ja kiva tapa kyllä varmasti viettää kesä!

      Ja joo, mielelläni teen tollasen postauksen, tosin täytyy eka saada nämä kamalat tentit pois alta :S

      Hauskaa kesän odotusta sinne!

      Poista
    2. Meen ensin viikoksi Devoniin ja sitten about 60km Lontoosta semmoinen pikkukaupunki ku Leighton Buzzard :)

      Tsemppiä tentteihin ja kivaa kesän odottelua sinne myös =)

      Poista
  2. Taitaa kyseessä olla Moldova, sillä Montenegro ainakin on todella ihana maa mun mielestä. Etenkin rannikkoseutu. ♥ Kävin siellä viime vuonna ja rakastuin siihen paikkaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No se oli sit varmaan Moldova! Muistan vaan et luin sen jostain höpö-höpö lehdestä, ja siin oli kuva sellaisesta ryppysestä vanhasta miehestä ja maan nimi alkoi M:llä. Ja sijaitsi Balkanin alueella :D Hyvä muisti taasen :D Tai ehkä se oli Macedonia...:D

      Haluaisin kyllä niin lähteä reissaan Balkaneille, siellä on kuulemma tosi kaunista!

      Poista

Kiva kun kommentoit!