torstai 17. toukokuuta 2012

Arkisia tunnelmia

1. Uusi sateenvarjo on päässyt kovaan käyttöön lähipäivien aikana. Vettä on tullut enemmän tai vähemmän säännöllisesti. Huono juttu on se, että unohdan todella usein sateenvarjon kotiin. Tää on varmaan tapa joka on juurtunut Skotlannin ajoilta - Aberdeenissä oli ihan turha käyttää sateenvarjoa kun aina tuuli niin paljon et ne meni rikki todella nopeesti. Täällä sen sijaan harvoin tuulee samalla kun sataa, ja useimmiten se sade tulee vielä pystysuunnassa (eikä vaakatasossa kuten Abessa), joten sitä sontsaa vois oikeasti käyttää.


2. Nähtiin kirjaston pihalla tälläinen söpöliini. 9 vko vanha chihun ja maltankoiran sekoitus. Se oli syötävän suloinen. Noustiin ja laskettiin pennusta koko loppupäivä. Mulla on ihan kamala koirakuume muutenkin jo, niin sit kun vielä tuodaan tällänen karvapallo eteen niin voi elämä ja kevät!


3. Eilinen päivä kirjastossa ei kyllä ollut kamalan tuottelias. Koko ajan keksin muuta tekemistä kun tenttiin lukua. Loppuenlopuksi houkuttelin kaveritkin mukaan pahantekoon ja tehtiin "post-exam bucket list". Ja meillä oli hauskaa, se on ihan hyvä et on jotain motivaattoreita et jaksaa opiskella..Tää lista on muuten kasvanut aika massiiviseks tämän kuvan ottamisen jälkeen..


4. Kahvia on tullut juotua niin paljon viime päivien aikana että vaadin jotain etupisteitä näistä. Olen aina ollut sitä mieltä että Starbucksin mukeista, se pienin (eli tall) on paras koko ja en vaan millään muka pysty juomaan enempää kahvia. Nyt olen kuitenkin jo kahvinhimoissani (ja yrittäen estää väsymystä) siirtynyt seuraavaan kokoon, eli grandeen. Odotan vaan koska siirryn siihen isoimpaan joka on siis ämpärin kokoinen ainakin. Olen myös muuttanut nimeni Laurasta Louraan.


5. Aloitin kirjoittamaan tätäkin juttua eilen illalla kunnes kello iski 9, ja meikäläiseltä kirjaimellisesti sammui lamppu. En muista koska olisin viimeksi mennyt ysiltä illalla nukkumaan. Mun ongelma on myös se, että olen katsonut jo kaikki lempparisarjani, ja nythän kaudet tulee vielä päätökseen joten en tiedä mitä katsoa enää iltaisin kun haluan pistää aivot narikkaan.
Olisko kellään mitään hyviä tv-sarja ehdotuksia? Mun vakkari-settiin kuuluu HIMYM, Greyn Anatomia, Vampire Diaries ja Hart of Dixie. Eli nyt kaipaisin jotain uutta katsottavaa!

Voi vitsit kun tää elämä on jännää tällä hetkellä..

17 kommenttia:

  1. Se Starbucksin venti on kaiketi 0,5-0,6 litraa... Kerran tein emämokan (note to self: never again) ja join tuon saavillisen kahvia Heathrow'lla ennen koneeseen menoa ja koko lentomatkan saikin ravata vessassa. En siis suosittele :D

    Ps. Kiitos hirveen kivasta blogista! Oon seuraillut taustalta jo pitkään :) Oon itse just valmistumasta Readingistä ja sun juttuihin on tullut samaistuttua useampaan otteeseen :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha, toi on kyllä saavin kokoinen! Toi on se huono juttu kyl kahvis, mun täytyy jo granden jälkeen ravata vessassa koko ajan..joten pitää muistuttaa itseään tosta jos ikinä himoitsen ventiä! Lentokonees se on kyl viel inhottavampaa :(

      Ja paljon, paljon kiitoksia!! Ja onnittelut sulle valmistumisesta, se on hieno fiilis sen kaiken työn ja tuskailun jälkeen!

      Poista
  2. Moi!

    Oon lueskellut sun blogia tässä jonkusen aikaa, mutta kertaakaan en ole vielä kommentoinut... Joten tässäpä tulee! :D

    Ootko kattonut True Bloodia? Oon ite ihan koukussa siihen ja oon kattonu tässä 2 viikon aikana 3 seasonia ja juuri alotin neljännen. Yksi jakso kestää melkein tunnin. Tämä on vähän raaempi ja seksuaalisempi versio Vampire Diaresista ja tykkään paljon! Vampire Diaries oli mulle vähän liian lälly kun yritin sitä katsoa.

    Oon myös halunnut kysyä sulta yhtä koulutukseen liittyvää asiaa mikä on tähän postaukseen off topic. Oon miettiny, että mitä ihmiset siellä miettii Cass Business Schoolista joka on London City Universityn alaisena? Itse opiskelen tällä hetkellä Bachelor of International Business -tutkintoa ja haaveena olisi jossain päin maailmaa suorittaa maisteri tai MBA. Cass vaikuttaa ainakin nettisivujen perusteella minunlaiselta paikalta. Olen myös tuota LSE:tä katsellut, mutta siellä ei ole niin paljon valinnanvaraa siltä alueelta mitä haluan opiskella.

    Tsemppiä kokeisiin! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moikka Essi! Ja kiva kun kommentoit :)

      Itseasiassa olen unohtanut ton True Bloodin kokonaan! Katoin sitä jossain vaihees (tyyliin jaksoja ekasta tuottiksesta) mut sit se jotenkin unohtu..pitääkin elvyttää taas muistoja sen parissa :D Toivottavasti se ei ole vaan liian hyvä et koukutun siihen täysin näin tenttien aikaan :)

      Hmm..mun täytyy sanoa nyt kyllä, et en ole varmaan paras henkilö vastaamaan tähän sun toiseen kysymykseen. Itse en ole tuosta Cass Business Schoolista kuullut, mutta toisaalta en ole ikinä liikkunut noissa business opiskelupiireissä niin en oikein tunne sitä niin hyvin... Joten en nyt oikeen osaa valitettavasti sanoa juuta enkä jaata tähän asiaan :( Kun en oikeen tunne tätä omankaan yliopiston business-puolta vaikka se onkin merkittävämpi kun me politiikan opiskelijat täällä :)

      Poista
    2. Hei moi!

      Kiitos vastaukseta. Pitää tehä siis lisää tutkimuksia! :) Cass on myös rankattu yliopistoissa hyvin korkealle, kuten tämä LSE.
      Katsotaan mihin se maailma sitten vie kun näiden maisteritutkintojen aika on :).

      Poista
  3. Starbucksin venti tuntuu joskus tulevan tarpeeseen, mutta sen joutua miettii kahdesti kannattiko :)

    VastaaPoista
  4. Huuh, minäkin olen joskus juonut Starbucksin venti vanilja latten, ja huh, paha olo tulee pelkästä muistelusta... Paras nimimuunnos Starbucksissa koskaan on Talic, oikea nimi ei ole ihan tuo :D.

    Sarjoja: True Blood (en ole katsonut itsekään kokonaan), Pan Am, GAME OF THRONES (sanoinhan tarpeeksi kovaa?), Desperate Housewives ja vanha mutta hyvä Alias. Kai noila jo saa muutaman tunnin menemään? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha, joo mä olen tainnut kerran elämässäni vetää jonkun venti kahvin ja voin kyllä pahoin koko päivän. Ja olo oli kyl ihan liian hyperaktiivinen :)

      Hei, toi Pan Am onkin pitänyt katsoa! Aloin kattoo Game of Thronesin ekaa jaksoa mut se vaikutti jotenkin omituiselta? Mut kun noin KOVAA sanoit niin ehkä pitää katsoa uudestaan :D

      Poista
    2. No Game of Thrones vilisee henkilöitä ja itse aloin tosi kovasti tykätä siitä vasta viidennen jakson kohdalla (eka tuottis on vaan kymmenen jaksoa). Ja niin, se on kyllä niin pelottava että en uskalla kattoa sitä yksin ollenkaan :D. Mutta maisemat on komeita ja musta GoT kuuluu kohta melkeen yleissivistykseen :).

      Poista
    3. Apua, mä katon just myöhään illalla kaikki sarjat et mitenköhän uskallan katsoa :D Mut mun mielestä se et se kuuluu yleissivistykseen oikeuttaa sen katsomine näin tenttiaikaankin :D

      Poista
  5. Söpö sattari ja valloittavan ihana koira! Mä jouduin eilen ottamaan grande mocha frappuccinon ja se tuntuikin jotenkin aika lällyltä.. mutta en usko, että uskallan ikinä kokeilla ventiä :)

    p.s. Game of thrones!!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Siis toi koira oli niin söpö :) Ja okei, rupeen kyl katsoo nyt sit game of thronesia :D

      Poista
  6. Revenge on huikee, jäin siihen heti koukkuun kun katoin ekan jakson! :D Ja voi, vampire diarisien kolmoskauden päätösjakso oli maailman surullisin ja itkin (noloa myöntää) KOKO jakson ajan, valehtelematta....:--DD
    Ja The united states of Tara on siis aivan mahtava sarja, hyvin tehty ja näyttelijät on aivan todella lahjakkaita (varsinkin Toni Collette vai mikä onkaan) - sitä sarjaa kannattaa todella katsoa ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Googletinkin heti ton Revengen ja se vaikuttaa kyllä tosi hyvältä!

      Ja joo, se vika jakso oli kyl ihan mieletön :) Mul harmillisesti pätki vähän filmi niin en saanut ihan sitä fiilistä, mut nyt kyl on pitkä odotus syksyyn!

      Kiitti näistä vinkeistä, nyt on ohjelmaa tylsiin iltoihin :)

      Poista
  7. Mäkin olen täällä Skotlannissa niin tottunut siihen, että sateenvarjoa on turha kantaa mukana ettei tullut mieleenkään ottaa moista Lontooseen mukaan..tietenkin koko ensimmäisen päivän siellä lähinnä vaan satoi :D

    Ja tv-sarjoja..hmm..Once Upon A Time on hyvä, White Collar, ja New Girl on ainakin ihan ok. Yksi kavereistani on ihan 'tv-guru', aina loman alkaessa hän lähettää listan tv-sarjoista jotka mun kuulemma olisi aivan ehdottomasti katsottava:D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, se on aika ärsyttävää kun ei ikinä muista ottaa varjoa mukaan vaikka ihan hyvin se täällä menis! Toivottavasti reissu Lontooseen oli onnistunut!

      Ja aika ihana et on tommonen kaveri :) Mä aloin kattoo New Girliä mut sit muistin etten tykkää siitä näyttelijästä yhtään! Täytyykin tsekata noi muut sit vielä! Kiitoksia!

      Poista

Kiva kun kommentoit!