maanantai 6. heinäkuuta 2015

Havaintoja kaaoksen keskeltä



Istun tällä hetkellä meidän uudessa ihanassa keittiössä ja valloitin pienen kulman keittiönpöydältä läppärilleni - muuten pöydän on vallannut erilaiset muuttolaatikot ja remppavälineet. Nettiähän meillä ei luonnollisesti ole, mutta toistaiseksi kännykän rajaton  nettidata on osoittanut hyödylliseksi (paitsi kuvien lataus on tuskaisen hidasta, joten sen vuoksi tästäkin postauksesta löytyy vain yksi kuva joka ei vastaa realiteetteja tällä hetkellä ollenkaan).  Kohta pitäisi mennä maalaamaan olohuonetta. Mutta ensin oli pakko istahtaa hetkeksi. Vaikka uudessa kodissamme vallitsee tällä hetkellä aika täydellinen kaaos, niin silti en voisi olla onnellisempi - rakastan meidän uutta kotia. Täällä on huippuhyvä fiilis olla. 

Tässä parin päivän aikana olenkin tehnyt syvääluotavia havaintoja meidän uudesta kodista, asuinympäristöstämme ja muuttamisesta noin yleensäkin:
  • Seuraavan kerran kun muuttaa niin kannattaa ottaa huomioon että pakkaa ne oikeanlaiset vaatteet mukaansa. Meillä on vielä puolet kamoista (ja suurin osa minun vaatteistani) Derbyssä ja oli muuten tosi kiva huomata tänä aamuna töihin laittautuessa, että olin kyllä muistanut ottaa miljoona paitaa mukaan, mutten yhtiäkään siistiä housuja. Sinkoilinkin aamulla sitten puoli seitsemältä ympäriinsä yrittäen löytää edes yhden parin housuja (viikonloppuna viipotin menemään farkkusortseilla jotka ei ole ehkä se sopivin vaatekappale toimistolle). Lopulta löysin yhden ison kasan alta housut. Onneksi. Yritän muistaa pakata seuraavalla kerralla loogisemmin (ja mies sai nyt käskyn tuoda minulle lisää housuja Derbysta). 
  • Meidän uusina naapureina on aivan valloittava vanhempi pariskunta, jotka on jo ehtinyt lainata meille tulitikkuja, jatkojohtoja ja antaa sähkärin yhteystiedot. Aivan hurmaavia tyyppejä (ja hyvin hiljaisia myös!)
  • Ajateltiin alkuun maalata (tai pitää) kaikki huoneet valkoisina mutta maalikaupassa ollessa tuli minulle kuin lapsi karkkikaupassa olo. Haluan nyt ehdottomasti maalata minun toimiston ja eteisen ihanalla vaaleanharmaalla sävyllä ihan vain sen vuoksi koska sen värin nimi on Falling Feather. Ajatelkaa kuinka ihanalta toi nimi kuulostaa kun joku kysyy millä maalisävyllä meidän seinät on maalattu (like that would ever happen!)
  • Lichfield on ihana kaupunki ja ihmiset niin ystävällisiä. Ja löydettiin jo aivan ihana skottihenkinen pubi, jota tietenkin nosti kaupungin pisteitä miehen silmissä. 
  • Tänä aamuna olin ihan fiiliksissä koska kävelen juna-asemalle ihan hetkessä, kun ennen piti odottaa aina kyytiä mieheltä kun kävellen juna-asemalle olisi mennyt 30 min (jo muutenkin pitkän työmatkan päälle). Jee, jee ja vielä kerran jee!
  • Skumppa maistuu niin paljon paremmalta kun sen voi nauttia omalla pihalla (piknik tyyliin tottakai koska pihakalusteita ei ole vielä löydetty/ehditty ostamaan).
  • Älkää ostako Aldin grilliä, ne ei toimi. Nimimerkillä, mies kasasi grillin vain huomatakseen että viimeinen osa joka piti kiinnittää oli viallinen (tosin vika huomattiin vasta intensiivisen etsimisen jälkeen kun grilli ei alkanut millään toimimaan) 
Täällä ollaan siis super onnellisissa fiiliksissä! Toivon mukaan pääsen pian esittelemään teille itse kaupunkiakin, koska se ehdottomasti vaatii oman postauksensa - niin suloinen paikka on kyseessä!

8 kommenttia:

  1. Mahtavaa, että pääsitte viimein muuttamaan ja että koti tuntuu noin kivalta! :) Heh, mä voin niin kuvitella, että mäkin pakkaisin tuolla tavalla.. Onneksi löysit lopulta työvaatteet!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On kyllä ollut ihanaa jo nukkua uudessa kodissa vaikka tälläinen kaaos täällä vallitseekin :D Ja joo, onneksi löyty, täytyy tällä viikolla hakea loput kamat Derbystä ettei käy uudestaan tälläistä tilannetta :)

      Poista
  2. Koukuttavaa :-)
    Seuraan aika paljon matkablogeja Bloglovin'in avulla ja klikkaan aamuisin juttuja lukematta piiloon kaikki ne, jotka eivät tunnu kovin kiinnostavilta minun näkökulmastani.
    Muuttosi ei pitäisi kiinnostaa minua matkailumielessä mitenkään, mutta hyvin tämä henkilökohtaisen elämän (ainakin isojen) muutoskohtien jakaminen (matka)blogissakin tuntuu toimivan!
    Tsemppiä sinne muuton ja remontin keskelle, edelleen ...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, kiva kuulla että tykkäät lukea näitäkin juttuja vaikka ne ei matkailuun liitykään - se on onneksi juuri hyvä puoli blogeissa että voi hyvin klikata itsensä lukemaan postauksia joiden aihesta tykkää tai jättää lukematta kokonaan läpi, valinnanvaraa onneksi löytyy!

      Itselleni tämä blogin kirjoitus lähti aina siitä ajatuksesta että haluan pitää perheeni ajantasalla kuulumisista täällä vieraalla maalla, ja siitä periaatteesta olenkin pitänyt kiinni, että jaan myös arkisia juttuja täällä vaikka (onneksi) muitakin lukijoita on tarttunut mukaan matkan varrelta kuin vain äitini ja mummini :) Sen vuoksi blogini onkin enemmän varmaan tälläinen lifestyle/ulkosuomalaisuus-kategoriaan menevä kuin täysin matkablogi :D

      Poista
  3. Voi niin ihanaa :) Kuulostaa aivan ihanan positiiviselta, niin kuin tietysti pitääkin! Onnea uuteen kotiin, toivottavasti saat pian loputkin vaatteet uuden kodin katon alle :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon Annika! Ja täällä kyllä ollaan menty super positiivisilla fiiliksillä viime aikoina :D Ja sain haettua edellisestäkin kodista lisää housuja tänne ;)

      Poista
  4. Toivottavasti saatte arjen järjestykseen pian! :) Kuulostaa kyllä ihanalta, kun saatte nyt laittaa kotia ja tehdä siitä oman näköisenne :) Onko sulla muuten yhtään lyhyempi työmatka, jos ei ota huomioon tuota kävelymatkan pituutta juna-asemalle? Työmatkan pituus kyllä vaikuttaa kohentavasti elämän laatuun! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eiköhän tämä tästä, nyt tähän kaaokseen on jo tottunut :D Ja tuo on kyllä totta että on aivan ihana tehdä tästä oman näköinen koti, voi lyödä naulan seinään just silloin kun haluaa eikä tartte murehtia mitä vuokraisäntä sanoo!

      Ja kyllä, työmatkakin lyheni samantien, ja toivon mukaan saisin pian hankittua jonkun pienen auton itselleni että se matka lyhenisi entisestään. Mutta jeps, on kyllä ollut ihanaa kun ei ole tarvinnut enää matkustaa sitä 3 h päivässä että pääsee töihin!

      Poista

Kiva kun kommentoit!