sunnuntai 29. marraskuuta 2009

Ensimmäinen adventti

Heippa!

Nyt on kotiuduttu reissusta taasen, ja kiitos unien jotka kesti koko bussimatkan ajan, nyt ei väsytä yhtään!

Perjantai aamusta mulla oli siis tapaaminen pankissa ja sain avattua tilin todella vaivattomasti. Jotenkin tietäen vanhanaikaisuuden olemassaolosta tässä maassa, ajattelin et se olis tosi vaikeeta, mut hyvin helposti se hoitu. Ja virkailijatkin oli kamalan ystävällisiä.

Iltapäivästä suuntasinkin sitten bussilla kohti Glasgowta. Eka adventtiviikonloppu edessä! Perjantai-ilta kuluikin bilettäessä, mutta lauantai aamuna heräsin pirteänä uuteen päivään!

Lauantain ohjelmaan kuului siis Skotlanti vs. Argentina rugby matsi! Ja samalla se oli mun eka live rugby matsi! Matsi pelattiin Edinburghissa, joten suunnattiin bussilla sinne ja saavuttiinkin hyvissä ajoissa paikan päälle, jotta ennätettiin pubiin ennen peliä :) Ja oli muuten ihan julmetun kylmä päivä! En muista koska Skotlannissa olis ollut näin kylmä!!

Suurimman osan peliä mä ahdistelin A:ta ja suosituin lause alkoikin sanoilla: "miksi, miten, milloin". Mulle kun nuo rugbyn säännöt eivät ole ihan tutut, niin A sai toimia sääntökirjana. Suurimman osan ajasta olin myös todella tyttö ja voihkaisin aina kun ne isot äijän köriläät runnoivat toisiaan..auts! Oli kyllä tosi mielenkiintoista nähdä rygby peli ihan livenä ja olis kyl kiva mennä katsomaan joskus uudestaankin - nyt kun jotenkuten tiedän säännöt :D Vaikka yritettiin kovasti Skotlantia fanittaakin, niin valitettavasti Argentiina nappasi pelin kotiin lopputuloksella 6-9. Alla hieman kuvia päivästä:Sunnuntai aamu alkoikin sitten piparkakkuja leipoessa. Mun täytyy sanoa et olin kyllä tosi ylpee leipomuksistani, sillän kun valmistaikinaa täältä ei saa, tein taikinan alusta asti itse! Ja hyviähän niistä tuli! Itse pipareista tuli aika hassun muotoisia, koska ei ollut mitään muotteja. Siinä sitten räpelsin epämääräisen muotoisia sydämiä, tähtiä, joulukuusia ja poikia ja tyttöjä joilta loppuenlopuksi tippui kädetkin. Eräs herra tuntui kuitenkin olemaan taitavampi tässä hommassa ja väänsi mm. todella taidokkaan hepan meikäläiselle:

Toisilla on vaan enemmän lahjoja kuin toisilla ;)
Iltapäivästä mentiinkin sitten George Squarelle, jonne on rakennettu iso "joulukylä". Tämä tarkoitti isoa joulukuusta keskellä aukeaa, pieniä joulukojuja, karuselleja ja muuta kivaa. Kaiken keskellä oli luistelurata joka oli myös meidän päämäärämme! Sää kyllä suosi meitä! Oli ihan mahtava kirpeä ja aurinkoinen iltapäivä, että oli vaikeaa uskoa olevansa Skotlannissa! Tässä hieman kuvia luistelureissusta:
Ja jeps, tässä kuvassa mulla on porohattu päässä, koska niitä sai ilmaiseksi ja munkin oli tietenkin PAKKO saada semmoinen :DOli taas ihana viikonloppu!
Ens viikolla onkin taas parit deadlinet päällä, joten kouluhommia, kouluhommia! Mut enää kaksi viikkoa ja sit saankin vierailijoita tänne mun luokse - ihanaa!!
Hyvää alkavaa viikkoa kaikille!

1 kommentti:

  1. Heippa, olipa hauskoja kuvia - tuo poro juttui taitaa olla A :n ja sun juttusi :) . Taalla ollaan viimeista paivaa ja huomenna matkataan kohti kotia ja koiruleita ja heppaa. J

    VastaaPoista

Kiva kun kommentoit!