torstai 5. marraskuuta 2009

The Godfather

Jellou!

Suunnitelmat muuttuikin vähän eilen, joten en ehtinyt päivittääkään blogia. Kaveri lähetti viestiä yhtäkkiä siinä neljän aikaa, et jos lähettäis drinksuille ja siin vaihees meikäläinen oli viel yliopistolla tekemässä statistiikan tehtävää, piti viel käydä salilla, suihkussa ja syödä. Mut hyvin selvittiin.
Mut alotetaas kuitenkin alusta. Eilen oli meinaan todella mielenkiintonen päivän ainut luento. En alkuun ihan lämmennyt tälle proffalle, italialaiselle miehellä joka väänsi hyviä vitsejä, mutta ehkä se johtu enemmänkin aiheesta kun luennoitsijasta (silloin aiheena oli meinaan teoriat, my favourite!). Nimittäin nyt olen todella alkanut pitämään hänen tyylistään. Ja sitä paitsi ollaan nyt siirrytty paljon kiinnostavampiin aiheisiin, kuten terrorismiin ja järjestäytyneeseen rikollisuuteen. Proffa on siis itse Italiasta, Napolista ja tietenkin se kerto kaikkia tosi mielenkiintosia mafia-juttuja Italiasta. Mielenkiintosta oli, että italialaisella mafiallahan on yhteyksiä kaikkialla maailmassa ;) Kuten myös Aberdeenissä. Hän kertoi että, yksi italialainen ravintola täällä Aberdeenissä (Pavarotti, mun lemppariravintola täällä) oli yhden italialaisen mafia-pomon omistuksessa aina vuoteen 2005 saakka, kunnes hän joutui takas Italiaan ja vankilaan. Myös pääomistus huvikeskuksessa Aberdeenin rannalla kuuluu italialaiselle mafialle. Tai hän kertoi esimerkin kuinka suurilla italialaisilla muotitaloilla on myös yhteyksiä mafiaan. He kilpailuttavat eri klaaneja, ja se kuka voittaa kilpailun valmistaa ne vaatteet/laukut/kengät whatever. Eli oikeesti kaikki italialaiset merkkituotteet on siis mafiosojen valmistamia.Tai kuinka, kun hänen perheensä talo maalattiin, budjetista laskettiin erikseen 15 % osuus paikalliselle mafioso-päällikölle. Tosi mielenkiintonen luento siis! Innostuin jopa niin paljon, että tilasin yhden mafia-kirjan Amazonilta, jota proffa suositteli. Voin esitellä sen sit kun se saapuu.

Luennon jälkeen menin tapaa sitä meidän tilastotieteen proffaa, mun esseestä. Se on tosi pelottava (ja ruotsalainen!). Periaatteessa olin ihan oikeilla jäljillä, mutta mun täytyy kuulemma olla kauheen varovainen mun johtopäätöksien kanssa, great. Ja se kehu mun taulukoita (aina kannattaa matkia proffan tyyliä tehdä, ei vaan voi mennä vikaan ).

Sit kävinkin nopeesti kotona, uudestaan kampukselle, Hubin kautta lounasta hakemaan ja tietokoneluokkaan. Siellä vietinkin sitten iltapäivän yrittäen vääntää sitä mun statistiikka juttua. Kaveri todella lähetti viestin että jos mentäis illemmalla drinkeille, jonka mielestäni kyllä ansaitsin kaiken tämän ahkeroinnin jälkeen :) Lähdin sitten salille vääntämään treenin, jonka jälkeen taas nopeesti kotiin. Illalliseksi tein ihanaa mansikka-vuohenjuusto salaattia, josta oli pakko ottaa kuva kun se näytti hyvältä. Tosin täytyy myöntää, että vaikka se olikin hyvää, on se kyllä enemmän kesäruokaa.Illalla mentiin todella vielä drinksuille Revolutioniin ja Souliin. Revolutionin drinksut on kyllä maailman parhaita!

Täytyy myöntää, että tänään en sitten ole ollut yhtä ahkera. En saanut mitään aikaseks koko aamupäivänä ja vasta nyt lounasaikaan vääntäydyin Hubiin tietokoneen kanssa. Söin ehkä maailman epäterveellisimmän lounaan, white chocolate mochan and chocolate muffinin – mutta ei se aina niin justiinsa ole. Nyt olenkin ollut sit täällä Hubissa pari tuntia ja saanut jopa väännettyä mun statistiikan hommaa. Tarkotus saada se valmiiks perjantaina, hautua vkl yli ja palauttaa maanantaina, että pääsen sit taas vuorostani vääntämään IR:n esseetä.

Tänään on 5th November, eli bonfire-night, mutta luulen että täytyy jättää ilotulitusten kattomiset väliin ja tyytyä tekemään salitreenit ja kouluhommia. Ellen yhtäkkiä päätä, että lähden sittenkin rantaan katsomaan niitä ilotulituksia :)

3 kommenttia:

 1. tuo ruoka näyttää taivaalliselle mutta myös sille että nälkä ehkä jää - jatka vain samaan tapaan - niin kohta pääset ilmaiseksi kotiin kun et pana mitään ;)

  Äiti

  VastaaPoista
 2. Luennot kuulostaa erittäin kiinnostavalta. Onko nää nyt aineopintoja? Mä aloin muutenkin miettii tota eilen..eli te käytte nyt varmaan kandiin? Entä maisterinopinnot sitten? Or how does it work?

  VastaaPoista
 3. Ihana salaatti! Nam.
  Onks se kenties se McMafia-kirja, tai joku sellanen? tilasin meinaan sellasen kesällä Amazonilta, mutta en tietenkään ehtinyt lukea... eikä se ole mukana täällä.

  Aberdeenkin on siis ollut itsku mafian vallassa, jännää! :D

  Muistan kun Emilia aina ekana vuotena puhu siitä ruotsalaisesta proffasta, jolle se teki statistiikkatehtäviä ja puhu sen kanssa ruotsia.. haha. :D

  VastaaPoista

Kiva kun kommentoit!