maanantai 2. marraskuuta 2009

Ja taas on Maanatai..

Heipparallaa!

Maanantait alkaa nykyään onneksi vähän paremmin, kun computer labit loppui, joten eka tunti oli vasta klo.11.00.
Eilen illallahan saavuin vasta aika myöhään kotiin. Bussi oli myöhässä 1,5 h koska sateet oli aiheuttanut tulvintaa, joten meidän täytyi ottaa kiertoreitti. Niin paljon täällä on satanut! Ja juuri luin uutista että tulvat onkin ollut vakavampia kuin oletin ja paljon onnettomuuksi on sattunut.

Tänä aamuna oli siis onneksi vasta klo.11.00 tutoriaalia, sit tunti välissä muokaten mun puhetta, ja sitten vielä kaksi luentoa. Toinen luento oli terrorismista, ja vaikka ennen en ole pitänyt tästä luennoitsijasta, oli tämä luento ihan superhyvä ja kuuntelin korvat tarkkana koko tunnin (yleensähän jossain vaiheessa keskitys herpaantuu, mutta ei nyt!) Olisin laittanut tähän yhden superhauskan kuvan luennolta, mutta valitettavasti luentomuistiinpanoja ei ole vielä netissä.

Klo. 16.30 mulla olikin sitten yksi puheenpito ja haastattelu. Meidän Politics and IR society siis järjestää matkan ensi helmikuussa Brysseliin vierailemaan EU Parlamentissa. Matkan sponsoroi osittain yksi Skottilainen kansanedustaja, ja sen takia matkalle pitää hakea. Joten piti kirjottaa CV ja Cover letter, ja tänään olikin sitten haastattelu. Haastattelussa piti pitää 5 min puhe aiheesta "The importance of the European Union Parliament" ja sen jälkeen tyypit esitti kysymyksiä. Uskon että se meni hyvin! Parasta oli kuulla että 20 tyyppiä pääsee matkalle ja he olivat saaneet hakemuksia noin 22-23. Eli ainakin on hyvät mahikset päästä mukaan! Se olis niin makeeta, haluaisin sinne kovasti!

Sitten olikin aika tulla kotiin, ja lähteä kämppiksen kanssa saman tien salille. Loppuilta onkin mennyt tv:tä katsellen ja lusmuillen :D
Huomenna pitäisi herätä aikaisin salille, jotta sitten ehdin koko päivän hoitamaan kouluhommia ja muita juttuja kun ei ole luentoja.
Kylläpä nää viikot menee nopeasti!

Hyvää marraskuun alkua!

1 kommentti:

  1. Jei, loistavaa! Sulla on huippumahikset päästä Brysseliin ja sitten musta tulee sun assari.. haha. Ja MUNissa kans.
    Ootko kuullut jotain töistä`?
    xxx

    VastaaPoista

Kiva kun kommentoit!