sunnuntai 8. marraskuuta 2009

Ja taas on viikonloppu ohi..

Yo!

Meneepä nää viikonloput aina niin nopeasti..Anyway, perjantaina A tuli tänne ja ylipäätänsä koko viikonloppu meni aika rauhallisissa merkeissä.
Lauantaina oli aivan mielettömän upea, aurinkoinen keli, joten tehtiin pitkä kävelylenkki rantaa pitkin ja sit käytiin uudessa ostoskeskuksessa pyörimässä.

Kuten olen saattanut jo pari kertaa mainita, lauantai-iltaisin tulee aina X-factor. Samantyyppinen kykyjenetsintä-kilpailu siis kyseessä kuin Idols. Siinä on neljä tuomaria, ja jokaisella oma "ryhmänsä", eli omat kilpailijat. Noh, mä olen tietenkin ihan koukussa tähän sarjaan :D
Suurta kohua tässä ohjelmassa on herättänyt kaksoset John and Edward aka Jedward. Nää kaksoset on herättänyt kauhua, iloa ja kaikkia tunteita siitä väliltä heti ekasta ohjelmasta lähtien. He eivät osaa laulaa edes, mutta heidän esityksensä on aina aivan absurdeja. Siis todella järkyttäviä. Niin järkyttäviä, että heidän vuokseen tämän ohjelman haluaa nähdä joka viikko :) Ja siitä tietää että he ovat kuuluisia, koska ihmiset olivat pukeutuneet kaksosiksi Halloweenina :)
Tässä teille esimerkki kuinka Jedward lauloi Britney Spearsin - Oops I did it again :DEli, siis ainakin heitä on hauska katsoa :D Tällä viikolla he olivat vaarassa pudota, mutta selvisit täpärästi! Joten tulen jatkossakin olemaan liimautunut telkkarin ääreen lauantai-iltaisin kasin aikaan :D

Lauantai-iltana lähdettiin katsomaan pubiin raskaansarjan-nyrkkeilyn maailmamestaruusottelua ja sitten vielä drinkeille Revolutioniin.
Sunnuntai onkin mennyt vähän opiskelujuttuja tehdessä, ja illan X-factorin pudostusohjelmaa katsoessa.
Nyt pitäisi vielä vähän vääntää statistiikan tehtävää, ja sitten mennä nukkumaan..

1 kommentti:

  1. Hahah, siis ihan kauhea toi kaksosten esitys!!! :D

    VastaaPoista

Kiva kun kommentoit!