maanantai 25. heinäkuuta 2011

"Anteeks, mutta missä me ollaan?"

Jeps, jeps, nyt on kiva viikonloppu Vaasassa takana. Kyllä kotimaanmatkailu on aina elämys!
Puheenaiheet on kavereiden kanssa vaihtunut pojista miehiin, lukio-jutuista työelämään ja treffeistä hääsuunnitelmiin, mutta kyllä siellä silti vielä piilee ne samat vitsit ja sama henki :)
Meidän menomatka oli jo varsin hulvaton (kokeilkaa itse istua 5 h autossa hauskassa seurassa). Pysähdyttiin eräällä huolto-asemalle joiden jätkien jutut olivat varsin kyseenalaiset ja kaverin Iphone ei edes paikantanut meidän olopaikkaamme joten pakko oli sitten kysyä huolto-aseman tiskiltä että missäs me ollaan. Oli myyjän ilme aika näkemisen arvoinen. Ja meillä oli hauskaa..

Minun mielestä on ihanaa että tiettyjä perinteitä säilyy ja jokakesäinen Vaasan reissu onkin yksi niistä. Taisi olla nyt kolmas kerta kun Vaasa valloitettiin etelän porukan toimesta. Viikonloppuun kuuluu luonnollisesti ihanaa yhdessäoloa, hyvää ruokaa ja juomaa ja paljon hassuja (ja välillä tyhmiäkin) juttuja.Eli kaikenkaikkiaan ne ainekset jotka tekee viikonlopusta mahtavan.
Norjan surulliset tapahtumat tietenkin varjosti viikonlopun tohinaa, alkuun oli edes vaikea uskoa uutisen aitoutta kun siitä kuuli. Se tuntui niin hullulta ja sitähän se olikin.


Ihanan ja rentouttavan viikonlopun jälkeen on taas kiva palata arjen aherrukseen! Ja onhan tässä kaikkee kivaa odotettavaa myös tällekin viikolle, joten ihanaa että on kesä!

P.S. Olen huomannut tiettyjä tapoja jotka on kyllä jumahtanut kiinni tuolta Brittilandiasta. Nim. Laura joka nyt jo kolmatta kertaa jätti kurkun punnitsematta koska Briteissä kaikissa vihanneksissa on hinnat jo valmiiksi kiinni. Kiva muistaa aina siinä kassalla, että aa, juu, niin, unohdin punnita, sori.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun kommentoit!