sunnuntai 3. heinäkuuta 2011

Sunny Aberdeen!

Terkut aurinkoisesta Skotlannista! Lähdin Suomesta farkut ja pitkähihainen päällä, ja olin tukehtua kuumuuteen Suomen päässä, mutta ajattelin olevani kaukoviisas ja totesin että kun "Skotlannissa on kumminkin kylmä". Noh, eipä täällä kylmä ole! Ihanan lämmintä ja aurinkoista! Tosin sattumoisin tapasin ystäväni lentokentällä jonka vanhemmat tuli Aberdeeniin samalla koneella meidän kanssa ja hän totesi että tämä onkin ensimmäinen aurinkoinen kesäpäivä minkä hän on nähnyt. Noh, hyvää tuuria sitten!

Tiistaina onkin virallinen valmistujaispäivä ja täytyy sanoa että kovasti odotan kyllä että saan sen mustan viitan ja lakin päähäni iskeä! Huomenna tuleekin sitten muu perhe tänne ja täytyy toivoa että ilmat pysyy tälläisinä. Toisaalta olen kyllä ajatellut että ainut oikea tapa valmistua yliopistosta Skotlannista on vesisaatessa, silloin olisi ainakin autenttinen tunnelma! Todellisuudessa antaisin kyllä aika paljon että tiistaina ei sataisi. Keskiviikkona lähdetäänkin koko poppoon kanssa sitten Glasgowhon juhlimaan toisia valmistujaisia ja perjantai-aamulla lennetäänkin takaisin Suomeen.

Tulee varmasti olemaan kiireinen viikko, mutta sitäkin mahtavampi! Nyt pitäisi alkaa pakkamaan loppuja tavaroita kasaan, tämä huone ei näytä ihan vielä luovutusvalmiilta. Huah, tuntuu että pitäisi tehdä miljoona asiaa vielä.

Mutta nyt lähdetään iltakävelylle tuonne kauniiseen ulkoilmaan ja ehkä ruuan jälkeen pakkaaminenkin onnistuu helpommin...

2 kommenttia:

  1. Onnea valmistumisen johdosta!! Varmaan mahtava fiilis :)

    VastaaPoista
  2. Kiitos, täytyy kyllä sanoa et on hieno fiilis :) Odotan itse valmistujaisseremoniaa innolla!

    VastaaPoista

Kiva kun kommentoit!