keskiviikko 13. heinäkuuta 2011

Kesäfiilis

Voi vitsit, kesä on kyllä ihanaa aikaa! Viime talvena harmittelin kun en ollut viime kesän fiiliksiä taltioinut niin paljon tänne blogiin. Mikään ei nimittäin ole kivempaa keskellä talvea kun katsoa kesäkuvia ja lukea blogitekstejä kesän ajalta. Joten toivottavasti niitä tulee tältä kesältä enemmän..


Toisaalta, eipä tässä ole vielä paljon ehditty tekemään mitään, kun Skotlannista paluu oli vasta viime perjantaina ja sen jälkeen onkin hieman pitänyt kiirettä. Mutta kaikkea kivaa on edessä tälle kesälle vielä, vaikka heinäkuussa jo mennään!Maanantaina ehdin nähdä kaveriani N ihanan frozen yoghurtin merkeissä. Iso-Roballe on meinaan ilmeisesti avattu melkoisen uusi (?) paikka nimeltä Kippo josta saa ihanaa frozen yoghurtia erilaisilla "täytteillä", esim maitosuklaalla ja kiiveillä. Oli niin namia, suosittelen ehdottomasti käymään!!
Illalla näinkin vanhoja kavereita lukio -ajoilta ja olen superiloinen, että vaikka kaikilla on nykyään kiireitä, töitä ja opiskeluita, ollaan silti pystytty pitämään yhteyttä näidenkin vuosien jälkeen. Ja aina meillä on yhtä hauskaa!
Käytiin Rautatientorin Vapianossa syömässä joka olikin kiva ja uusi paikka (ainakin minulle). Hauska ja toimiva idea (saat nimittäin kortin ja vingutat sitä aina kun tilaat jotain), ja sieltä sai ainakin maukkaita pastoja!

Matkalla takaisin kotiin oli pakko pysähtyä tienlaitaan ottamaan kuvan kun näin kauniin näyn: auringonlasku ja hevoset laitumille. Suomen kesä <3


Vihdoin löytyi se riippumattokin sinne takapihalle! Metsästin sitä hetken aikaa, tuntui että riippumatot oli katoava luonnonvara, mutta löytyihän se sitten lopulta! Nyt se odottaa enää ripustamista ja testikäyttöä..Toivottavasti ripustaminen onnistuu ennenkuin kesä on ohi :P

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun kommentoit!