torstai 21. heinäkuuta 2011

Ehkei sittenkään kesäahdistusta...

Jeps, kuten otsikko viittaakin, luulen ettei minun sittenkään tarvitse potea kesäahdistusta sillä nyt on tullut tehtyä kaikkea kivaa kesäaktiviteettia viime päivien ajan, ja nyt viikonloppuna lähdenkin sitten tyttöjen kesäreissulle Vaasaan. Jippii!

Yleensä minulle ne on ne pienet asiat tai hetket jotka tekevät sen kunnon kesätunnelman (vaikka Kesäahdistus kirjoituksessa kuulutinkin suurien kesäsuunnitelmien perään). Nyt on olen onnellinen koska olen...

päässyt taas kokemaan sen perinteisen Kauppatorin kesäaamiaisen. Käytiin tuossa tiistai-aamuna äidin kanssa nauttimassa ihanat krepit yhdessä Kauppatorin lukuisissa kahviloissa ja samalla käytiin hieman vihannes ostoksilla. Nähtiinpä myös retkemme aikana aivan ihana 9 vko vanha Labradorinpentu ja herranjestas se oli söpö! Pakkohan sille oli mennä lässyttää ja taputtelemaan sitä. Nämä koirakuvat on omistettu Mummille joka siellä ruudun takana ahkerasti blogiani lukee!Joo, ignooratkaa mun ilme. Leperten selvästi tolle pennulle "aaw, ihanaa, söpöä etc"

Sen lisäksi sain vihdoin kiinnitettyä riippukeinon (solmukirjan ja karvaisen kaverin avustuksella) ja pääsin nauttimaan ihanan aurinkoisesta kesäpäivästä riippukeinun ja hyvän kirjan voimin!Mitäs muuta kivaa kesässä on? No ehdottomasti ne kiireettömät kesäaamut jolloin voi rauhassa syödä aamupalan terassilla Hesaria lukien. Tai kun voi nauttia ihanan kylmästä Summer Cocktail jääteestä.


Sen lisäksi olen ehtinyt käymään ihanalla lounaalla kaverin kanssa, viettää ihanan kesäisen iltapäivän Äipän kanssa, uittanut koiria, lukenut vähän lisää, leiponut ihan mielettömiä määriä ja lukenut ihanan kiireettömässä tilassa blogeja. Sen lisäksi sain ostettua uuden kalenterin, ja vaikka se tuntuukin tyhmältä, on uusi kalenteri aina yhtä ihana juttu. Tuntuu että voi suunnitella taas kaikkia ihania juttuja, uuden alun ja uuden kalenterin kanssa!

Ainut kesämielen pilaava tekijä on tämä hyvin ailahtelevainen sää, joka näyttää ensin kuumaa ja aurinkoista ja sitten se vaihtuukin viileään sateeseen. Mutta jos ignoorataan se (ja 5 h kestävä ajomatka Vaasaan perjantaina) on kaikki aika okei :)

2 kommenttia:

  1. Hyvä kun pääsit Kauppatorille aamiaiselle! Mulla on 10 alkava työvuoro joka päivä kunnes lähdetään, niin sulle tulis ikävän aikainen herätys jos pitäis mennä aamiaiselle ennen sitä.. ehkä mäkin pääsen, sillä suunniteltiin työkavereiden kanssa että mentäis joku aamu sinne ennen töitä.
    Ps. Ihan supersöpö labbis!

    VastaaPoista
  2. Toivottavasti säkin pääset! Se on kyllä aina mukavaa! Jeps, ehkä täytyy yrittää painottaa näkemiset sit iltaan jos meet aina kymppiin töihin, se on mulle ehkä vähän turhan aikaisin :D

    VastaaPoista

Kiva kun kommentoit!