lauantai 9. heinäkuuta 2011

Graduation week

Tällä viikolla mentiin kyllä sellaistakin haipakkaa paikasta toiseen että ihan hengästyttää.

Nyt olen kuitenkin palannut takaisin Suomeen, yhdessä aivan mielettömän kokoisen muuttolastin kanssa. Lento lähti eilen aamuna kuudelta ja edellisyö menikin valvoen ja pakkaillen huonetta kuntoon. 2 pahvilaatikkoa ja yksi iso kassi menivät ystävän luokse säilytykseen, ja syyskuussa (jos kaikki menee nappiin) ne pitäisi saada sitten Lontooseen. Kaikki loput kamat olikin sitten tarkoitus saada Suomeen.
Onneksi apunani oli vanhempien ja isovanhempien laukut ja kaikki tavarat saatiinkin ängettyä kuuteen eri laukkuun (siis osa kamoista 6 laukussa, ihan omat kamat eivät sentään vieneet tilaa kaikista laukuista). Ja lentokentälle minulle kävi mieletön tuuri: 10 kg ylikiloista ja yhdestä ekstra laukusta ei veloitettu mitään. Olen ikuisesti kiitollinen tälle lentokenttävirkailijalle!Ehdittiin myös nähdä vähän muutakin Skotlantia kuin vain Aberdeen. Keskiviikkona lähdettiin kohti Glasgowia A:n valmistujaisjuhliin ja silloin tulikin näytettyä sekä Glasgowta että pientä söpöä rantakaupunkia vanhemmille ja isovanhemmille. Valmistujaisia tuli siis juhlittua oikein olan takaa, sillä osallistuin kahteen eri valmitujaisseremoniaan omani lisäksi. Rakastan tälläisiä juhlia, joten mielestäni se oli ihanaa! Meillä kävi melkoinen tuuri kelin suhteen, sillä joka kerta kun olimme autossa, satoi, mutta heti kun piti mennä ulos autosta sade loppui. Onneksi! Ja vaikka aurinko ei kauheasti pilviverhojen takaa pilkistellytkään, näyttäytyi Skotlanti silti kauniina!

Okei, ehkä tämä kuva ei juuri näytä sitä "kauneutta" niin hyvin :P


Torstaina lähdettiin ajamaan takaisin kohti Aberdeeniä ihanassa vesisateessa. Saatiin myös kokea miten paikallinen tiepalvelu toimii kun vuokra-auto ilmoitti yhtäkkiä moottoritiellä jostain moottoriviasta ja käski pysähtymään. Noh, siinä sitten sateessa ihmeteltiin hetki, mutta onneksi tiepalvelu toimi hyvin, ja hetken kuluttua päästiinkin taas jatkamaan matkaa, vaikka alkuun ajateltiinkin että nyt joudutaan jatkaa kävellen.

Tarkoitus oli pysähtyä hieman Dundeen jälkeen tulevassa Glamis Castlessa joka on siis edesmennen kuningataräidin koti. Olen käynyt kyseisessä linnassa jo aika monta kertaa, mutta aina se on yhtä kaunis ja mielestäni ehdottomasti näkemisen arvoinen paikka! Pihassa asustelee myös niitä söpöjä Ylämaan lehmiä ja tällä kertaa pääsin oikeasti ihan rapsuttamaan yhtä niistä pienemmistä - ne kun oli niin uteliaita että tunkivat nenänsä ihan kameran linssiin kiinni.

Oli aivan mielettömän kiva juhlaviikko kaikin puolin ja ihana että päästiin näkemään vähän muutakin Skotlantia kuin vain Aberdeen.
Hektisen, mutta aivan ihanan kesäkuun jälkeen on ihana vain pysytellä kotosalla hetken aikaa nyt ;)

2 kommenttia:

  1. Onnea valmistumisen johdosta, ja voiko tässä rivien välistä lukea, että opinnot jatkuvat..? ;) sitten kun olet valmis, niin kiinnostaisi tietenkin hakuprosessi yms, koska samalla alalla ollaan, jos sellasta vaan pystyt paljastamaan :)

    VastaaPoista
  2. Sja, kiitoksia!! Ja vastasinkin jo tuohon edelliseen kirjoitukseen, eli no worries lisää juttua siitä tulossa :)

    VastaaPoista

Kiva kun kommentoit!