sunnuntai 28. elokuuta 2011

ähky

Huhu, tämä viikko on ollut säpinää täynnä ja olen mennyt viipottamaan koko ajan. Vaikken edes tarkkaan muista mitä olen tehnyt (vanhako?). Seuraavat viikot ennen lähtöä meneekin siinä että hoidan kaikkia "välttämättömiä" asioita, kuten esimerkiksi niinkin tylsiä asioita kuin hammaslääkäri. Toisaalta, mahtuu viimeisiin viikkoihin ihan mukaviakin juttuja - kuten mökkikäynti. Päätin myös jättää ensi viikonloppuna juostavan Midnight Runin väliin, lähinnä koska en ole ehtinyt harjoittelemaan niin paljon että pystyisin sen 10 km juoksemaan alle tuntiin (mikä oli tavoitteeni). Plus, otan ilon irti siitä että pääsen vielä toisen kerran mökille tämän kesän aikana!

Tämä viikonloppu on kuitenkin ollut ihanan rentouttava ja mukava kaikinpuolin. Ja hyvin ruokapainoitteinen. Mahdoinkohan tehdä mitään muuta kuin syödä?

Perjantai aloitettiin ihanasti tyttöjen illalla kun kaverit tulivat tänne "susirajan toiselle puolelle" (lainatakseni Annikaa) Noh, onhan tämä tietenkin hieman kaukana lähimmästä bussipysäkistä..Nim. olen saanut kyydin kilteiltä poliisisediltä kun olin talvella tallustelemassa illalla pimeässä 8 km matkan bussipysäkiltä kotiin (ja ihan ystävällisyyttä sen tekivät, ei sen vuoksi että minun toimeni olisivat sitä jotenkin vaatinut). Perjantaina todella nautittiin makoisasta ruuasta ja vaihdettiin viimeisimmät kuulumiset, kiitos tytöt kun jaksoitte maalle tulla, oli superkivaa!

Kopioin taas kaverin äidin antaman reseptin patongista, vuohenjuustosta ja hunajasta - nam! Pitäisi pitää useammin tälläisiä herkutteluhetkiä kavereiden kanssa!


Nautittiin myös samalla vielä kesän viimeisistä mahdollisuuksista syödä ulkona! Ilta oli mitä kaunein, vaikka myöhemmin siirryttiinkin sisälle kun alkoi vilu tulemaan..


Riippumatosta olen ehtinyt nauttia ihan liian vähän tässä kesän aikana, joten nyt otin siitä "viimeiset ilot irti" ja nukuin päikkärit. Ah, mitä luksusta. Sen lisäksi olen leiponut ja vaan leiponut lisää, kiitos äidin antamien uusien leipomuskirjojen. Sieltä on tullut testattua nyt jos jonkinmoista reseptiä jo. Ja leipominen on ihanan rauhoittavaa ;) Ja tiedän ettei tätä tule enää Lontoossa harrastettua rajallisten resurssien takia.On tähän viikonloppuun mahtunut myös ärsytyksen aiheita. Nimittäin minun läppäri on varmasti vetelemässä viimeisiään, se sammuu silloin kun huvittaa, melkeinpä aukeaa kun huvittaa, päästelee outoja ääniä ja siellä myös kilisee joku oudosti kun sitä helisyttää. Epäilen että siellä on myös vähintään viisi kiloa jotain epämääräistä pölyä sisällä. On pitänyt viedä se jo pienen ikuisuuden ajan jonnekkin korjattavaksi, mutta se vaiva jonka se vaatii tuntuu ihan ylivoimaiselta. Toisaalta en pärjää ilman läppäriä hetkeäkään kun pääsen Lontooseen, joten olishan se kiva et veisin sen korjattavaksi ennen kuin se pamahtaa lopullisesti.

Sen lisäksi onnistuin puukottamaan itseäni sormeen koska totesin juustohyölän olevan liian hyvä idea ja päätin raastaa sitä juustoa sen sijaan hervottomalla leipäveitsellä. Fail. Ei mennyt taas niinkuin Strömsössä.


3 kommenttia:

 1. Näyttääpä kivalta illanistujaiselta!

  Munkin oli tarkoitus osallistua Midnight Runiin, mutta mutta... :D On itselläkin jäänyt treenaaminen niin vähälle, ja sitten ens viikonlopulle ilmeni vielä jotain paljon houkuttelevampaa tekemistä. :D

  Mutta ens vuonna Naisten kymppi, sinne menen varmasti!

  VastaaPoista
 2. riippumatto on kyllä jotain niiin ihanaa!

  VastaaPoista
 3. Ionna, haha ihanaa että joku muukin jättää väliin juoksun :) Mulla tuli niin lusmu olo, mutta mökkeily kyllä voitti! Mutta niinkuin sanoit, ensi vuonna sitten ;)

  Pauliina, joo mikään ei voita riippumattoa tai nokosten ottamista siinä :D Ah, elämän ihanuutta :)

  VastaaPoista

Kiva kun kommentoit!