torstai 4. elokuuta 2011

Valmistautumista..

Muutto Lontooseen lähenee, vaikka tosin Suomen maan kamaralla tulen vielä olemaan varmaan 1,5 kk. Mutta aika menee nopeasti. Sen takia tässä pitäisi järjestellä (taas vaihteeksi) aika paljon kaikkia käytännön asioita. Mutta onneksi nää käytännöt on jo tuttuja ja maakin on tuttu joten ei tarvitse niistä sen suuremmin stressata (ehkä).

Valmistelu on lähtenyt siitä että nyt on asunto hankittu. Tarkemmin sanottuna päädyin yliopiston omaan postgrad- asuntolaan, koska vaikka ei ne asuntolat koskaa mitään hehkeitä ole, niin se palvelee meikäläistä nyt varmasti parhaiten. A) Koska en jaksa lähteä siihen asunnon etsimis rumbaan ja mennä viikkoja aikaisemmin Lontooseen, B) sama syy kuin kohdassa A C) hintataso tässä asuntolassa oli hyvin kohtuullinen. Asuntola sijaitsee Zone 1, siitä on 30 min kävelymatka yliopistolle ja huoneessa on oma vessa ja suihku mikä on ehdoton plussa. Nyt toivotaan vaan että saan sen isomman huoneen jota pyysin. 

Ja oikeesti, toukokuuhun saakka asun vaikka päälläni. Ja eiköhän siitä saa kivan paikan kun vähän panostaa sisustukseen :)  Ja viimeiseksi luulen vielä että tämä asuntolakokemus tulee eroamaan aikaisemmista koska suurin osa asukkaista on todella postgrad- opiskelijoita eikä niitä ekan vuoden "kanamunia ikkunaan heitteleviä" huligaaneja. Oliko siinä nyt tarpeeksi perusteluja? Oikeesti en ole yhtään varma päätöksestäni, mutta nyt menee näin.

Nyt pitäisi vielä hoitaa kaikenmaailman byrokraattiset asiat kuten opintotuki, asumistuki, sosiaaliturvassa pysyminen etc.Ja lennotkin vois jossain vaihees ostaa. Se tietty tapahtuu minulle tyypilliseen tapaan 2 vko ennen lähtöä. Tosin löysin Norwegianilta tosi halvan lennon joten ehkä sekin pitäisi vaan ostaa alta pois.
Lontooseen muutettuani olen vannonut että lennän Suomeen vain suorilla lennoilla. Noh, nyt kun Easyjet lopetti toimintansa Suomessa uskon että tulee varmaan taas ostettua niitä kaikista halvimpia lentoja jotka harvemmin suoria on. Huah.

Täytyy myöntää että nyt alkaa jo muuttoa odottamaan. Tuntuu ihan samalta silloin kun oli koulussa ja alkoi uusi lukuvuosi. Se oli aina niin jännittävää. Ihanaa että on taas syksylle uudet kuviot joita voi odottaa innolla!

weheartit.com

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun kommentoit!