tiistai 9. elokuuta 2011

Syksy tulee, ota koppi!

Jokainen varmaan tietää sen syksyn tunteen joka tulee aina jossain vaiheessa kesää. Sen tunteen, että nyt se syksy saisi tulla jo. Syksyä odottaa innoissaan, varmaan siihen liittyy ne lapsuudenmuistot koulun alkamisesta ja uusien ihanien kouluvihkojen ostamisesta.

Minulle se tuli tänä vuonna tosi aikaisin. Yleensä se tulee elokuun lopussa kun kaikki Suomi-kaverit alkaa palailemaan "normaali elämiinsä" ja minä olen ainut joka hengailee vielä tekemättä mitään. Syyskuu on on vielä aina ollut minulle sellainen kuukausi että silloin oikeesti "vaan hengailen" kun kesätyöt on jo loppunut elokuussa. Nyt näyttää vielä siltä että Britteihin en lähde kuin vasta 21.syyskuuta kun rekisteröityminen on 22.syyskuuta. Lähinnä senkin takia koska vuokrasoppari alkaa vasta 25.syyskuuta (joo, missä järki?).Mut jeps, nyt on tullut jo ihan syksyfiilis. Ehkä se johtuu tästä kelistä koska tässähän on vielä vaikka kuinka monta viikkoa elokuuta jäljellä. Mutta jotenkin tuntuu että toinen puoli aivoista alkaa jo täysillä valmistelemaan muuttoa Lontooseen (siis mielessä, käytännössähän en ole tehnyt mitään asian eteen).

Odotan sitä että pääsen Akateemiseen ostaa uusia ihania kyniä ja jonkun tosi viisaan näköisen vihkon. Ja tottakai ne pitää ostaa Suomesta, se kuuluu koko siihen odotukseen, vaikka Briteistä saisi ihan yhtä makeita. En ole vielä kehdannut mennä ostamaan niitä kun tässä on vielä kuitenkin reilu kuukausi aikaa..
Odotan malttamattomana sitä että pääsen taas pukeutumaan neuleisiin ja testaamaan mun uuden ihanan (pinkin) sadetakin ja kumpparit.Odotan sitä uuden paikan tuntua ja uusien opiskeluiden alkua, vaikka rankkaa se tulee olemaan. Odotan sitä että pääsen nauttimaan ihanista syysilloista teekupin ääressä blogeja lueskellen. Ja siitä että on hyvä omatunto että voi kerrankin olla sisällä ja laiskotella kun kesäisin pitää koko ajan olla menossa.

Todellisuudessahan vesisade meikäläistä alkaa jo pännimään varmaan ensimmäisen päivän jälkeen, oli jalassa sit uudet kumpparit tai ei. Pimeys alkaa ahdistaa ja välillä tulee miettimään että miten olisi kuitenkin ollut se Espanja opiskelupaikkana. Ja miettii että mitäköhän hittoa silloin elokuussa kaipailin syksyä - kesähän on paras vuodenaika! Mutta näin kai se ihmismieli toimii ja positiivisella asenteella pääsee jo pitkälle!

Sitäpaitsi...

Odotan sitä että syksyksi on taas uudet kuviot tiedossa ja levottomat jalat pääsee taas liikkeelle.Onko siellä ruudun takana muita syksyä odottelevia jo?


Kuvat: weheartit.com

7 kommenttia:

 1. Ihan samanlaiset syksyfiilikset! Se uuden alku ja kun ilmassa huomaa syksyn. Ja ne koulutarvikkeet ♥, ostan aina niitä vihkoja vaikka en koskaan mitään muistiinpanoja sen kummemmin kirjotakaan. Mulla ei syksyyn sisälly edes mitään synkistelyvaihetta enkä kaipaa Espanjaan, sellanen viilee pimenevä syysilma on parasta! Tykkään myös tosta että opiskelu alkaa vasta vähän myöhemmin, ehtii rentoutuu kesätöiden jälkeen hyvällä omatunnolla :)

  VastaaPoista
 2. Annika, haha mulla on aina sama ongelma..Ostan aina makeet muistiinpanovälineet ja sit jaksan kirjoittaa niitä muistiinpanoja ehkä kaksi viikkoa. Ehkä olis aika parantaa tavat :D Ja se on kyllä ihan totta et syyskuun voi käyttää sit rentoutumiseen, se on varmaan paikallaan ennenkuin opiskelut alkaa!

  VastaaPoista
 3. Mä odotan aina kans. Mutta tänä vuonna vähän ahdistaa, kun ei tiedä mitä pitäis tehdä. En oo vieläkään kuullut mtn Brysselistä. Olen jopa miettinyt Turkuun menemistä - niin paljon kaipaan "rutiineja". Inhoan syksyn säitä, mutta muuten se on ehkä paras vuodenaika - kaikkee tapahtuu ja kaikki on suht uutta. :)

  VastaaPoista
 4. Anna, joo se kaiken uuden tapahtuminen on aina kivaa!Pidetään peukut Brysselin suhteen ja toivottavasti sieltä tulis pian vastaus!

  VastaaPoista
 5. Täälläkin yksi innokas syksyn odottelija! Tuntuu että kesä vaan jatkuu ja jatkuu vaikka syksyllä olisi tiedossa vaikka mitä jännää! Lisäksi Lontoo on niin kaunis syksyn väreissä joten senkin vuoksi kaipaisi jo sen vuodenajan. Myös teekuppi kädessä hengailu viltin alla kuulostaa aivan ihanalta..

  Tsemppiä muuttoon ja uusien kuvioiden suunnitteluihin!

  VastaaPoista
 6. Jemi, haha luin juuri aikaisemmin postauksesi ja mua nauratti kun se heijasteli niin paljon omia tuntemuksiani :) Kyllä se syksy sieltä tulee!

  VastaaPoista
 7. Syksyssä on ihanaa just se uuden alun tuntu, vaikkei mitään kovin mullistavan uutta aloittaiskaan, ja se, kun kaikki palaavat arkeen ja rutiineihin. Vaikka se kuulostaakin vähän tylsältä, niin tavallaan se on ainakin mun mielestä kivaa. Jotenkin siinä on oma, raikas tunnelmansa :)

  Lähestyvä pimeys tosin ahdistaa joka vuosi, vaikka nyt onkin vielä just sopivan valoisaa!

  VastaaPoista

Kiva kun kommentoit!