keskiviikko 3. elokuuta 2011

Words

Hahaa, bongasin Annan blogista tälläisen jutun ja heti oli pakko kokeilla, oli sen verran hauska idea mun mielestä!

Comment to this post, and I will list five things I associate with you. They might make sense or they might be totally random. Then post that list, with your commentary, to your LJ (or just add a reply back at me). Other people (including me~) can get lists from you, and the meme merrily perpetuates itself.


Annalta sainkin sitten seuraavanlaisia sanoja:

1. Skotlanti


Jostain kumman syystä tämä ei yllättynyt minua ollenkaan :) Asuinpaikka 3 vuoden ajalta, rasvaista ruokaa, upeita maisemia, sadetta ja tuulta, kivoja ihmisiä, ihania linnoja ja hauskoja lehmiä. Kolme vuotta opiskelijaelämää joka oli superkivaa aikaa, ja nyt on hieman haikea olo että se on ohi.

Tärkeä juttu joka minua henk.koht ärsyttää suunnaattomasti on se että ihmiset puhuu koko Iso-Britanniasta Englantina. Ei näin. En ole opiskellut 4 vuotta Englannissa vaan Skotlannissa joka on ihan eri juttu. Sama kuin joku puhuisi että Texas on yhtä kuin koko USA (okei, huono esimerkki mutta ehkä tajuatte). Tää aihe saa mun ärsytyksen aina nousemaan uusiin mittoihin..Eli pitäkää Skotlanti Skotlantina, Englanti Englantina ja Wales ja Pohjois-Irlanti ominaan!


2. Koirat


Mun mussut <3 Talosta löytyy siis kolme koiraa, yksi coton de tulear ja kaksi australianpaimenkoiraa. Niitä ikävöin aina hirmuisesti kun en Suomen kodissa ole. Coton de Tulear Saara on jo vanha rouva, 15 vuotta on jo takana ja vanhus käyttääkin suurimman osan ajastaa nukkumiseen. Herää tosin aika vikkelästi kun namipussi rapisee. Aussit Urho ja Marski onkin sitten terhakkaampia tapauksia. Nehän on siis nimetty Urho Kekkosen ja Marskalkka Mannerheimin mukaan, eli kovin ylelliset nimet niillä on älykkyysosamääräänsä nähden :)

Yksi kaveri järjesti ilmaiset kuvaukset koulutyöhönsä liittyen joten tälläisenkin hauskan kuvan kanssa sieltä tultiin ulos :) Urho tuskastui..

c) Jenni KaurilaJätän nyt suosiolla nro.3 väliin kun en ole aikaisemminkaan Suomen kodista/kotipaikasta täällä blogin puolella sen kummemmin puhunut..


4. Distance relationship


Jep, jep, tässä on jo jonkin aikaa eletty ja vielä jatkuu. Mutta kyllä se näköjään toimii..Ja eipä ole onneksi ollut mantereita tai sen suurempia meriä välissä ja samassa maassakin ollaan asuttu suurimman osan aikaa. Että voisi asiat huonomminkin olla :)5.Lontoo


21.syyskuuta lähtien uusi kotini ainakin ensi vuoden toukokuuhun saakka. Jännittää lähinnä uusien yliopistokuvioiden takia mutta toisaalta olo on ihanan rentoutunut kun tietää ettei tarvitse vaihtaa maata. Lontooseen suhtaudun vähän mixed feelingillä mutta tiedän että kun olen hieman kotiutunut sinne tulen tykkämään. Nyt näyttää asuntotilannekin aika valoisalta joten eiköhän tämä tästä lähde! Plus että odotan kyllä innolla että pääsen Lontooseen ja niihin kaikkiin ihaniin paikkoihin kunnolla tutustumaan!No niin, nyt vaan kommenttia kehiin jotta minä voin vuorostani keksiä sanoja teille :)

3 kommenttia:

 1. Aivan super ihana toi kuva susta ja teidän koirista :) Ja sori toi kolmonen, en ajatellut...
  Ja ihan varmasti Lontoostakin tulee vielä koti ;)

  VastaaPoista
 2. Haha, en tiedä miten tän pitäis siis toimia mutta laitan nyt mun viisi juttua jotka susta tulee mieleen!

  1.Hevoset, ratsastus ja estekisat
  2.Kirkkonummi ja etenkin Kylmälä/Lapinkylä akseli
  3.Leipominen
  4.Suklaa
  5.Romanttiset hömppäleffat

  Terkkuja!

  VastaaPoista
 3. Kiitos Anna! Ja joo, kyllä siitä varmasti koti tulee, vaatii vaan taas hetken totuttelua :)

  Noora, miten mua ei yllätä noi sanat ollenkaan ;)?

  VastaaPoista

Kiva kun kommentoit!