tiistai 23. elokuuta 2011

Valmistelua syksyä varten ja muita epäoleellisia asioita..

Mistä tietää että syksy on tullut? No kun Laura pistää taas vaatekaappinsa uuteen uskoon. Olen heittänyt taas kaikki vaatteet pihalle koreistaan ja yrittänyt karsia niitä joita en käytä pois. Tosin urakka on vielä kesken. Pahasti kesken. Voi olla etten mahdu ensi yönnä sänkyyn nukkumaan. Onneksi kaveri tuli pitämään minulle seuraa ettei tarvinnut tuota iljettävää puuhaa tehdä yksin..Ja yksin ollessani olen kuunnellut tämän hetken lempparibiisiäni joka saa aina hyvälle mielelle!Ja, päivän paras uutinen on se että minulla on nyt menolippu Lontooseen! Ennätyksellistä sinänsä että lähtöön on vielä reilu 3 vko ja minulla on jo lippu! Yleensä jaksan ostaa sen ehkä 2 vko aikaisemmin..Noh, tsekkailin sattumalta Momondo.net sivuja ja löysin sieltä SUORAN LENNON Lontooseen 78 eurolla, plus 8 euroa matkatavaroista. Olin ehkä hieman onnellinen. Siis siitä suorasta lennosta. Ihan luksusta välilaskuihin ja 300 euron lippuihin tottuneelle!
Lennän sitten 18.syyskuuta ja Lontoosta menenkin sitten suoraan Skottia moikkamaan jonnekin jumalan selän taakse, Englannin (tuntuu muuten oudolta sanoa Englanti Skotlannin sijasta) perähikiälle. Mutta eipä minun täydy näyttäytyä yliopistolla kun vasta 22.päivä.


Eilen vietettiin myös ihana äiti-tytär päivä kiertäen ihania sisustusliikkeitä (ja ehkä jotain kenkäliikkeitä myös) niin Salossa, Naantalissa kuin Turussa. Laatuaika äidin kanssa on aina ihan parasta!

Nautittiin ihanista herkuista ja tehtiin kivoja sisustuslöytöjä. Ja Naantali oli aika hurmaava, vaikkakin autio ja harmaan sateinen..Ja Turkukin oli kiva! Ja Turussa rakastan Cafe Brahea josta saa kaikkia jättimäisiä leivoksia! Otettiin ihanat kalorimpommit - limemarenkikakkua ja valkosuklaa-marja kakkua, nam! Miten se onkin aina että vaihtelu virkistää ja kaikki shoppailu oli kivempaa uudessa kaupungissa?Uusimmassa Timessa oli muuten mielenkiintoinen kirjoitus noista Lontoon mellakoista. Yritin etsiä sitä netistä käsiini, mutta en jostain syystä löytänyt. Artikkelissa tietysti pohdittiin näitä syitä niihin mellakoihin, ja niistä me keskusteltiinkin juuri Skotin kanssa tuossa yksi päivä. Tuli taas mielenkiintoisia ja uusia näkökulmia tähänkin asiaan. Artikkelissa oli myös mainittu mielenkiintoisia faktoja. Esimerkiksi Gini coefficient- kaavan mukaan Britannia sijoittuu huonommin listalla kuin mikään muu kehittynyt (developed) valtio maailmassa. "Gini coefficient measures inequality in national income distribution. The higher the number, the more unequal the distribution". Britit sijoittuu OECD-maista tämän kaavan mukaan toiseksi, Portugalin jälkeen. 30 % tuloista menee niille 5 % Briteistä jotka ansaitsevat eniten. Mielestäni tämä oli todella mielenkiintoista nähdä ihan faktaa asiasta jonka on huomannut Briteissä asuessaan.
Huah, onneksi pääsen kohta taas opiskelemaan :)

Kaloripommit!

No niin, olipahan sekametelisoppaa koko postaus, mutta sellaista se elämä välillä on!

6 kommenttia:

 1. Voi, tuo biisi! Tää soi Kreikassa koko sen ajan, kun siellä olin heinäkuussa. :)

  VastaaPoista
 2. Täh? lähdetkö sä jo 3 vkon päästä? apua!

  VastaaPoista
 3. Onnea hyvälle JA halvalle lentolipulle :).

  VastaaPoista
 4. Ionna, haha. No tottakai se soi! On se vaan niin hyvä :)

  Annika, joo! Voitko uskoa, en tajuu minne aika meni! Mut lähtöön on todella reilu kolme viikkoa, kääk!

  Tessa, kiitos, olin kyl niin innoissani kun kerrankin sain oikeesti halvan lipun ostettua ja vielä suoran lennon :)

  VastaaPoista
 5. Blue1 ja BA on kans samaa hintaluokkaa ja sisältää 23kg ;)

  VastaaPoista
 6. Sja, ah 3 kg oliskin jo auttanut paljon :) Toi Norwegianin sattu vaan tulee hakukoneel eka ja tuntu hyvältä niin päätin ottaa :) Vaikka BA onkin mun mielestä ihan paras (silloin kun ne ei lakkoile)!

  VastaaPoista

Kiva kun kommentoit!