torstai 18. elokuuta 2011

Aurinkoisia tunnustuksia

Sain tässä sekä Ionnalta että Pauliinalta pari tunnustusta blogiini liittyen ja ne tietysti ilahduttivat päivääni. Olen aina kamalan iloinen ja yllättynyt jos tälläisiä tulee, koska vaikka pääasiallisesti olen aina tätä sukulaisten ja ystävien (sekä omaksi) ilokseni kirjoitellut, on kiva huomata että joku ihan "tuntematonkin" jaksaa juttujani lukea!

Ensin siis Sweetest blog- tunnustus, jossa on tarkoitus kertoa lempiväri, lempiruoka ja paikkoja joihin haluaisi matkustaa.

Lempivärini on ehdottomasti pinkki. Siitä ei pääse yli eikä ympäri. Pinkki jyllää vaatteissa ja muissa härpäkkeissä, tosin sitten sisustuksessa suosin hieman rauhallisempaa linjaa, vaikka parit pinkit tyynyt taitaa löytyä kotoa.

Lempiruoka on kyllä varmasti suklaa. Koska siis suklaahan on ehdottomasti todella ravitseva ruoka ja tärkeä osa ruokaympyrää. Todellisuudessa rakastan myös uusia perunoita ja Ukin tekemää savukalaa. Ah <3 Myös kaikenlaiset juustot uppoaa minuun. Apua, kun tuli nälkä.

Paikkoja joihin haluaisin matkustaa on loputtomasti (kaikki varmaan vastaa näin). Lähitulevaisuudessa haluaisin kuitenkin ehdottomasti käydä Istanbulissa, tehdä kiertomatkan Balkaneilla ja suunnata Etelä-Afrikkaan.


Sunshine Awardsissa olikin sitten jo enemmän kysymyksiä joihin piti vastata..

Suosikkiväri : no se vaaleanpunainen..
Suosikkieläin: ehdottomasti koirat, hevoset ja sitten ne siilit. Ja delfiinit (haluan oman Flipperin!)
Suosikkinumero: öh?
Suosikki alkoholiton juoma: Starbucks Double Chocolate Frappucino. Kermavaahdolla. Ja suklaakastikeella.
Facebook vai Twitter? No Facebook.Ja vietän ihan liikaa aikaa Facebookissa. Se on ärsyttävää.
Intohimosi? Öh taas? Jos mietitään asioita mitkä saa minut puhumaan intohimoisesti ja melkeinpä kiivaasti, niin se on kyllä Suomen politiikka. Koska siitähän minulla riittää mielipiteitä vaikka muille jakaa. Olipas tylsä intohimo :)
Saada vai antaa lahja? Jos olen keksinyt jonkun superihanan lahjaidea niin sitten ehdottomasti antaa lahja.
Suosikkikuvio? Eiköhän se ole se romanttinen sydän
Suosikkiviikonpäivä: Lauantai. Silloin tapahtuu vain kivoja juttuja.
Suosikkikukka: Auringonkukka.

Tämä pitäisi jakaa myös eteenpäin, mutta ainut ongelma taitaa olla että kaikki säännöllisesti lukemani blogit ovat jo tunnustuksen saaneet. Ainakin luulen niin. Antaisin tietysti tunnustuksen kaikille noille ihanille blogeille jotka löytyy tuosta sivupalkista (ja sieltäkin löytyy vain osa kaikista lukemistani blogeista!) jotka säännöllisesti piristävät päivääni!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun kommentoit!