perjantai 5. elokuuta 2011

Suomen esittelyä

Tässä on taas esitelty hieman Suomea eräällä tärkeälle vieraalle.

Ollaan käyty mm. Hangossa jossa vietimme ihanan päivän rannalla makoillen, Hankoa kiertäen, jäätelöistä nauttien ja pitsihuviloita ihaillen. Taisi olla muuten ensimmäinen kerta tänä kesänä kun oikeasti makasin rannalla aurinkoa ottaen :) Hanko on kyllä kaunis kesällä ja juuri sopivan matkan päässä jotta sinne voi tehdä kätevästi päiväretken!


Sitten piipahdettin Suomenlinnassa hieman piknikillä ja kiertelemässä. Minä valitin kun oli "huono sää" eli oli vaan + 20 C, vaikka toinen on tottunut Skotlannissa +15 C (joka lasketaan mainioksi kesäkeliksi). Noh, kyllä se aurinko onneksi pilkisteli pilvien takaa ja vietettiin oikein mukava iltapäivä Suokissa. En muista koska olisin siellä viimeksi käynyt, joten ihana että saa näitä vieraita joille sitten "pitää" näyttää paikkoja :) Seuraavaksi pähkäilenkin että mitäs muuta pitäisi näyttää, tosin A taitaa olla jo kaiken näkemisen arvoisen Helsingissä nähnyt..


Täytyy sanoa että oli kyllä lievästi hassu tunne kun otettiin lautta Suokkia kohti. Sehän oli täynnä turisteja ja itsekin tuli hyvin turisti olo, varsinkin kun puhu englantia siinä missä muutkin. Noh, eipä se sinänsä ole yllättävää, jos Helsinkiin kerran tullaan niin kyllä Suokki täytyy näyttää!


Latasin muuten aikoja sitten sellaisen PhotoScape-kuvanmuokkausohjelman mutta nyt vasta testasin että mites sillä saa muokattua. Noh, ylläolevat Hanko kuvat on sillä muokattu. Välillä on hauska leikkiä  ja tehdä kuvista hieman erilaisia :) Seuraavaksi kokeilen kollaasien tekoa..

Ensi viikolla olisi tarkoitus käydä tekemässä pientä maakuntamatkailua Lappeenrannassa, ehkä käydä Viipurin puolella, ja nauttia Suomen kauniista kesästä (sitä on vielä jäljellä!).

2 kommenttia:

  1. Koska olitte Suokissa? Me oltiin nimittäin siellä perjantaina aamupäivällä.. :)

    VastaaPoista
  2. Me oltiin jo viime viikon maanantaina :)

    VastaaPoista

Kiva kun kommentoit!