keskiviikko 7. syyskuuta 2011

11 päivää

Huhu, päivät käy vähiin ja sitä rataa. Tiesin taas että tämä koittaa.
Nimittäin tämä mieletön häsläys ennen lähtöä. Se tapahtuu aina ja inhoan sitä. Häsläystä on joka suuntaan - viimeiset hammaslääkäri/lääkäri käynnit, kavereiden tapaamiset, byrokraattiset asiat ja oman elämän asiat jotka pitää hoitaa. Sen lisäksi siihen päälle tulee vielä miljoona muuta asiaa jotka aiheuttaa päänvaivaa.

Tällä hetkellä mulla on to do-lista johon tulee lisää juttuja sitä mukaan kun saan niitä yliviivattua. Unohtaisin puolet asioista jos en niitä ylös kirjoittaisi. Tänään sain vihdoinkin selviteltyä pari asiaa ja lähetettyä Kelalle papereita. Sehän ei ole iso homma, mutta se on siitä viitseliäisyydestä kiinni. Ja jos jotain voin inhoa sydämeni pohjasta, se on tuollaista byrokraattista paperilomakkeiden täyttelyä.
Tänä vuonna on tietysti paljon enemmän asioita selviteltävänä kun kaikki lomakkeet pitää täytyy uusiksi (tylsää) kun aloittaa uuden yliopiston (jännää).Sen lisäksi mua ahdistaa kun olen varmaan neljässä eri ryhmässä Facebookissa jotka on nyt tarkoitettu yliopiston uusille opiskelijoille. Siellä ne kaikki käy hirveen innokasta keskustelua ja miettii jo nyt mitä ne tekee kun pääsee Lontooseen ja suunnittelee Ikea reissuja. Mua ahdistaa se kauheesti :) En tiiä mikä siinä on, hyvä tapahan toi on tutustua etukäteen mutta luotan kyllä siihen et saan kavereita vaikka en osallistu kaikkiin keskusteluihin FB:ssä. Niin kävi ainakin Aberdeenissä ja Kanadassa..Samalla kun olen stalkkaillut näitä keskusteluja olen todennut kuinka ihanaa onkaan että mun kaikki asiat on sorteerattu jo maassa ja ei tarvitse murehtia siitä että olisi taas täysin uudet kuviot ja tavat. Pankkitili löytyy, tiedän miten rekisteröityä NHS:lle ja Lontookaan ei ole ihan vieras kaupunki.

Piristin mun muuten varsin tylsää ja tuottamatonta päivää tekemällä itse pitsaa! Ja ai että se oli hyvää! Ja helppo tehdäkin vielä! Okei, tottakai se on helpompaa iskee se pakastepitsa 15 min uuniin, mut oli siinä oma viehätyksensä tehdä pitsa itse. Tosin ei sekään mennyt ihan ilman mitään kommelluksia. Ensin piti jakaa pitsaresepti joka oli tehty 15 pitsalle (!!!) johonkin järkeviin mittoihin. En ole hyvä matikassa mutta lopputulos oli oikeestaan oikein hyvä. Tai no, ainakin se möykky näytti jonkinlaiselta taikinalta. Sit onnistuin sulattamaan hiivan ympäri mikroa (se oli pakkases ja halusin sen nopeasti sulaksi). Ja alustaessa taikinaa sitä jauhoa pöllysi kaikkialle.
Loppuenlopuksi sain kuitenkin hyvän ja maukkaan pitsan aikaiseksi, päälle heitin kaikki lempparijuttuja: pohjalle valkosipulituorejuustoa, parmakinkkua, vuohenjuustoa, oliiveja ja kirsikkatomaatteja.  NAM!

Tiedän et se näyttää oikeesti ylikokoiselta leivältä mutta oli se oikeesti pitsaa!

Huomisen suunnitelmissa olisi lisää asioita "to do-listalta". Can't wait.


6 kommenttia:

 1. Heh, minäkin olen ahkerasti liittynyt noihin fb-ryhmiin. :D Innostus ja jännitys lietsoutuu siellä tosiaan oikeana ryhmäilmiönä. Ja hui, tajusin juuri että kaksi viikkoa fresher's weekin alkuun ja tällä ahkeralla opiskelijalla kaikki ihan kesken vielä! Hups..

  VastaaPoista
 2. Jemi, ihana kuulla et jollain muullakin on vielä kaikki kesken - se lohduttaa :D

  VastaaPoista
 3. Mulle kävi niin että vaikka kuinka suunnittelin että teen to-do-listan ennen lähtöä, en kuitenkaan ehtinyt tehdä sitä ennen lähtöä. Nyt oon jo Lontoossa ja luotan siihen et eiköhän asiat hoidu pikkuhiljaa itsestään :D Vakuutuksista en oo varma, hammaslääkärissä en koskaan käyny vaikka piti, opintotuen sain sentään hoidettua mutta en oo läheskään varma pakkasinko kaiken tarpeellisen :D Tsemppiä lähtövalmisteluihin! Ja sano moi jos törmätään kadulla Lontoossa hahah :D

  VastaaPoista
 4. Annika, joo kyllä asiat siitä selviää :) Yritinkin kommentoida sun blogiin, mutta jostain syystä en onnistunut omilla tunnuksilla -anyways, onnea valmistumisesta! Ja hauskaa Lontoo-ajan alkua, mä odotan jo innolla et pääsen lähtemään!!

  VastaaPoista
 5. Heheheeiii, hieno uusi ulkonäkö! :)

  VastaaPoista
 6. Anna, hahaa, kiitos :) Mietin just et jotenkin pitäis vielä muokata, mut sit jossain vaihees..:)

  VastaaPoista

Kiva kun kommentoit!