perjantai 23. syyskuuta 2011

New Student

Noniin, nyt olen rekisteröitynyt yliopistoon joten opiskelijaelämä voi virallisesti alkaa! Rekisteröityminen vei niin vähän aikaa että rupesi epäilyttämään että laittoko ne mitään tietoja koneelle..Muistui kyllä niin taas ekat viikot mieleen Aberdeenissä jolloin meno oli samanlaista - kaikki oli uutta ja jännää, ja joltain piti aina kysyä neuvoa että missä mikin rakennus on. Nim. olin menossa ihan väärään taloon rekisteröitymään ja ihmettelinkin miten siellä on niin hiljaista.
Odotan kyllä ihan innolla varsinaisten kurssien alkamista - vaikka en olekaan niitä vielä valinnut. Kuulin kuitenkin tänään että kaikkien kurssien tentit olisivat yhdessä ryppäässä vasta ensi kesäkuussa?!? Siis että vaikka olisikin vaan "puolen vuoden kurssi" joka loppuu jouluksi niin tentti on vasta kesäkuussa. Ihan kamalaa, siinä ajassahan unohtuu jo kaikki hyvätkin aikeet. Tosin eiköhän tämä tieto varmistu tuossa ensi viikolla, vaikka jotenkin mulla on se fiilis että tämä väite voi hyvinkin pitää paikkansa.Eilen tapasin myös muita kurssilaisia, ensin rekisteröitymisen jälkeen pubissa ja myöhemmin illalla toisessa pubissa. Paikalla oli tietysti vain osa, mutta tapasin mukavia ihmisiä ja kaikki eivät vaikuttaneet ihan yli-ihmisiltä (tiedättekö, jo kolme tutkintoa taskussa, miljoona työkokemusta ja puhuu ainakin 7 eri kieltä) joten tuli hieman parempi olo. Ihmiset vaikutti ihan normaaleilta. Kampuksen vieressä oli myös paljon kivan olosia pubeja (ei sillä että niissä tulisi oleskeltua) joita tuli todella kierreltyä ja se on muutenkin eläväistä aluetta!

Tänään lähdinkin vierailemaan sitten Etelä-Lontooseen, moikkaamaan Aberdeenistä tuttua kaveria jolla on myös sattumoisin maailman suloisin pieni hauva. Olen jo ilmoittautunut vapaaehtoiseksi koirahoitajaksi ja mun puolesta omistajat voisivat mennä vaikka minne lomille jotta voisin tuota hauvaa hoitaa. Vierailun aikana saattoi iskeä myös pieni kämppäkateus, koska kaverini asui ihan mielettömän kivassa kämpässä (jonka he olivat tosin itse osittain kunnostaneet) ja todella kivalla alueella. Noh myöhemmin minulle selvisi että oma alueenikin on tosi kivaa..


Kämppäkateuden siivittämänä lähdinkin sitten taas metsästelemään kaikkea pientä kivaa ja tarpeellista huoneeseeni. Kyllä tämä alkaa jo mun huoneelta vaikuttaa - ihan jo senkin takia että olen jo saanut hirmuisen sotkun aikaiseksi. Mun yksi lempparikauppojani on ehdottomasti Paperchase ja tälläkin kertaa vietin siellä tovin. Kyseinen Paperchase on kolmessa kerroksessa ja sieltä löytyy vaikka mitä kivaa paperitarvikkeista sisustusjuttuihin - bongasinpa sieltä myös tutun Mariskoolin..Tällä kertaa mukaan lähti ihanan värikkäitä kortteja mun isolle korkkitauluseinälle. Ja saattaapa niistä muutama lähteä kavereillekin..Palatessani kaupungilta päätin tehdä pienen kävelylenkin ympäri omia kulmiani. Olin nimittäin keskiviikko-iltana ilmeisesti kävellyt niillä "huonommilla" kulmilla ruokakauppaa etsiessäni ja silloin todella kyllä mietin että onpa tämä ankeaa asustusaluetta. Noh, olin ilmiselvästi kävellyt väärissä paikoissa sillä toiseen suuntaan kävellessä vastaan tuli mitä ihanimpia pubeja, marketteja, söpöä puistoa ja taloja. Sekä tietysti kahviloita. Säpinää ja supinaa riittää, onneksi, minä nimittäin hiukan ihastuin tähän uuteen näkökulmaan asuinalueestani!


Viikonlopulle olisi jotain pientä ohjelmaa luvassa ja ensi viikko näyttääkin ihan täyteen ahdatulta - on vaikka mitä intro-sessioo, sun muuta. Ihanaa, muuten kuolisin ehkä tylsyyteen.

Hauskaa viikonloppua!

5 kommenttia:

 1. ääh, kuulostaa niin kivalta :) En malta odottaa, et mun seikkailut alkaa!

  VastaaPoista
 2. Anna, sulla tulee ihan mahtavaa, I know it!

  VastaaPoista
 3. Toi on niin totta, et vähän kun kävelee toiseen suuntaan täällä aukee ihan toisen näkönen maailma. Mulla on sama homma. :D

  VastaaPoista
 4. Meil oli Irlannissa sama juttu: syksyn kokeet vasta keväällä. Toisin sanoen pelkillä syksyvaihtareilla ei ollut ollenkaan tenttejä - tiedä häntä, miten nämä saivat sitten pisteensä.:D

  VastaaPoista
 5. Ida, joo se on aika ihanaa - aina löytää jotain uutta :)

  Miina, mun mielestä se on ihan kammottava systeemi :D

  VastaaPoista

Kiva kun kommentoit!