tiistai 13. syyskuuta 2011

Kissailemassa

Oltiin kaveriporukalla käymässä tuolla Korkeasaaren järjestämässä Kissojen Yössä. On kyllä hauskaa että tuollaisia tapahtumia järjestetään, vähän ekstraa siihen tavalliseen elämänmenoon! SM-ilotulituksissakin tuli käytyä, järkyttävä määrä oli sielläkin porukkaa liikkeellä ja eka show missattiin, mutta onneksi saatiin auto edes johonkin parkkiin ja nähtiin ne loput karkelot! Makeen näköistä!

Mutta takaisin siihen Kissojen yöhön. Korkeasaari oli koristeltu tosi nätisti lyhdyillä ja koverretuilla kurpitsoilla (kissojen naaman muodossa tietty). Tunnelma oli aika kiva, ainut että olin hieman pettynyt koska niiden kissojen ruokintaa oli tosi vaikea nähdä kun siellä oli niin paljon ihmisiä. Olisi pitänyt olla sellainen vaahtosammuttimen kokoinen lapsi että muut ihmiset olisi päästänyt mut siihen lasin taakse. Kyllä me onneksi onnistuttiin näkemään sitten jotain kummiskin.
Ja  olihan ne kissat todella söpöjä ja tärkeän aatteen vuoksi muutenkin järjestetty ilta!


Mun lemppareita on aina ollut pikkupandat - ne on vaan niiin suloisia! Tääkin otus syödä mussutti ihan onnellisena ja välillä katsoi lasiin päin juuri sen näköisenä "että mites te siinä toljotatte?!". Mainio otus.


Valitettavasti muista eläimistä sain tämän laatuisia kuvia:


Kiivettiin myös näköalatorniin katsomaan hurmaavaa Helsinkiä, ja voi vitsit mitkä näkymät meitä kohtasikaan! Satuimme paikalle nimittäin juuri auringonlaskun aikaan!

 
Oli kyllä hauska ilta - vaikka loppuvaiheessa olikin jo niin kylmä että hyvä ettei sormet ollut kohmeessa! Syksy on siis ihan oikeasti sit täällä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun kommentoit!