keskiviikko 21. syyskuuta 2011

My new home!

Finally in London!

Tulin tänään tuossa alkuiltapäivästä Derbystä takaisin Lontooseen ja nyt kaiken häsläyksen jälkeen odottelen josko toi mun matkalaukku purkautuisi itsestään ja safka tulisi kotiin mun luokseni, koska en millään jaksaisi liikuttaa evääkään. Netin sain sentään toimimaan,hah!

Jeps, eli nyt olen sit omassa kodissa. Tai pitäisikö sanoa huoneessa. Taas tuli hetkinen masennus koska tietty kun on paljas huone vastassa, ei se voi näyttää muulta kuin ankealta. Ankeat seinät, ankea sänky, ankea pöytä. Tosin osasin kyllä odottaa sitä. Mutta, eiköhän tämä tästä kun saan huoneen sisustettua omani näköiseksi, mulla on hirmuisen tärkeää että viihdyn huoneessani koska se on tietty se pakopaikka johon tullaan rauhottumaan ja sulkeutumaan muulta maailmalta :) Joten toivotaan että huoneen "jälkeen-kuva" on jo paljon viihtyisämpi nyt kuin tämä "ennen-kuva".En ole vielä muita kämppiksiä tavannut, täällä on juuri asukkaiden vaihto menossa kun edelliset muuttaa pois ja uudet sisään.


Alue jossa nämä yliopiston asuntola sijaitsee vaikuttaa tosi kivalta - paljon puita ja vehreyttä näin ensinäkemällä. Paljonhan en ole vielä ehtinyt kiertelemään, mutta ensivaikutelma on ihan kiva. Suurta plussaa siitä että metroasemaa vastapäätä sijaitsee Starbucks, ah!

Näkymä ikkunasta

Heti kun olin saanut kamat raahattua huoneeseen, suuntasin Oxford St mielessäni täsmäisku Primarkiin, jotta saan peitot ja tyynyt itselleni. Se oli nimenomaan täsmäisku koska porukkaa oli niin kamalasti että tuli ahdistus 10 min jälkeen. Sain kun sainkin tarvitsemani jutut hankittua, samalla naureskellen kun törmäsin kahteen suomalaispoikaan jotka olivat selvästikin samalla asialla. En tietysti sanonut mitään :) Täällä on ollut ihan mielettömän lämmin keli tänään, joten takki päällä tuli lievästi sanottuna kuuma!

Kotikatua
Joten eiköhän tämä tästä lähde käyntiin! Facebook ryhmissä käy kova keskustelu oman kurssilaisteni kesken tapaamisista sun muista jutuista, joten eiköhän hommaa keksitä. Sen lisäksi täytyisi vielä käydä hankkimassa miljoona ja yksi asiaa tänne huoneeseen. Tai noh, ainakin tarvittavat jutut. Huomen aamulla pitäisi löytää tie kampukselle rekisteröitymään.

Ja arvatkaa mitä mulla oli ikävä? Noh tietysti Double Chocolate Frappucinoa!10 kommenttia:

 1. Vitsit, siellähän paistaa aurinko! Tulee tuosta sun huonekuvasta ihan eka vuosi Aberdeenissä mieleen.. hihi. Tsemppiä huomiselle! x

  VastaaPoista
 2. Haha, musta tuntuu että mun ekan vuoden huone oli isompi :) Mut ei se ehkä voinut olla kun tässä on sentään vessa..mut vaatekaappi on ihan minikokoinen, mun vaatteet ei ikinä mahdu sinne!

  VastaaPoista
 3. Mulle taas tuli mieleen ihan mun Irlannin huone - tosin mun työpöytä oli pienempi, hyllyjä vähemmän ja ikkunasta ei paistanut aurinko.:D

  VastaaPoista
 4. Toi on ainakin isompi ku mun kaverin huone, joka on Ranskassa vaihdossa. Siellä oli ahdasta nukkua lattialla :D Tossa huoneessa on kuitenkin paljon potentiaalia.. siitä voi saada viel vaikka kuinka kivan!! :)

  VastaaPoista
 5. Miina, haha :) Noh, eiköhän toi auringon paiste vaihdu sateeks jossain vaihees..

  Anna, that's the right attitude ;) Siis joo, kyllähän mä tästä vielä kivan teen, vaatii vaan pientä panostusta!

  VastaaPoista
 6. Mun huone Madridissa oli niin mini ettei sinne mahtunut kuin pieni sänky ja pieni ikea-pöytä! Vaatteet oli vaatekaapissa käytävässä :P Onneksi oli sentään pieni kattoikkuna ja loppukämppä oli suuri. Dublinissa mun sänky taas oli niin iso että se vei melkein kaiken tilan huoneesta. Hyvä tuosta huoneesta tulee (sähän oot pro)!

  VastaaPoista
 7. Sulla on tosi kiva lahipubi, Roebuck!

  VastaaPoista
 8. Noora, ihanaa nää teidän kertomukset saa omista (entisistä) huoneista saa mut jo paremmalla tuulelle :)

  Anonyymi, haha joo olet ihan oikeassa :) Se näyttää tosi kivalta vaikka en ole vielä ehtinyt testaamaan!

  VastaaPoista
 9. Jännää lukea asuntolaanmuuton tunnelmista, itsellä sama homma huomenna edessä nyt kun olen takaisin täällä Lontoossa. :) Hui kun jännittää!

  En muuten tajunnut että Primarkissa myydään peittoja ja tyynyjäkin, heh. Ehkäpä sinne siis täytyy tehdä tuskainen reissu. Hikoiluttaa jo valmiiksi :D

  Ja ihanaa kun täällä paistaa (edelleen) aurinko! Ei pliis sateita vielä hetkeen!

  VastaaPoista
 10. Jemi, Primarkista saa kyllä hyviä ja (halpoja) peittoja. Ainut mitä en suosittele on se niiden 8 puntaa maksava peitto ja tyyny kombo-paketti. Peitto on ihan fine mutta tyyny ehkä 2 cm paksu :) Joo, tää keli on ollut ihan uskomaton, voi kun se pysyiskin sellaisena!

  VastaaPoista

Kiva kun kommentoit!