lauantai 17. syyskuuta 2011

Ehkä se syksy on sittenkin kiva..

Sellaisina päivinä kuin eilen (tai näköjään tänäänkin), totesin ettei tämä syksy olekaan ehkä niin paha. Aurinko nimittäin paistoi ja näytti ruskan kauneimmat värit - kyllä se syksy silloin menettelee! Keskityin siis johonkin ihan muuhun kuin pakkaamiseen hetken, koska noh..pakkaaminen on vaan niin tylsää.


Tiedän jo nyt että näitä hetkiä tulen kaipaamaan siellä Lontoossa - nimittäin maaseudun rauhaa, luontoa ja koirien kanssa peuhaamista (muiden juttujen lisäksi). Ja ehkä vähän tätä ihanaa kameraa...Todellisuudessahan olen juossut kuin aropupu paikasta toiseen, yrittänyt hoitaa vikoja asioita, etsiä kadonneita tavaroita (lompakko löytyi, silmälaseja ei vieläkään) ja pakata. Nyt laukku painaa 16 kg ja parit jutut pitäisi vielä heittää sinne sisään. Ilta on varattu laatu-ajan vietolle perheen kanssa ja huomenna lähteekin sit iltapäivällä kone. Vielä pitäisi selvittää miten pääsen kentältä sinne jumalan selän taakse keskelle Englannin maaseutua, kun Lontooseen en vielä heti jää. Vasta sitten ensi keskiviikkona.

Pakkausmurheita hieman helpotti se tosiasia että olen saamassa vierailijan paikalle heti reilun viikon kuluttua. Mikä on ihanaa, koska muuten saattaisi hieman itkettää nyt. Nimittäin pöydällä on vielä iso kasa kamaa jotka eivät minun laukkuuni ole mahtumassa.

Okei, ei kuitenkaan ihan noin suuri kasa, osa tosta on jo hävinnyt mun matkalaukkuun..


Onneksi olen kuitenkin hoitanut ne kaikista tärkeimmät asia kuntoon, eli hankkinut koulutarvikkeet ja tietysti suojakotelon mun Oyster Cardille. First things first, right?
Jeps, jeps, nyt nauttimaan vikoista hetkistä Suomessa, palaillaan sitten Briteistä käsin!!

7 kommenttia:

 1. Ihanat oysterin kuoret! Niin sun näköiset. Juuri eilen käytin tuota "jumalan selän takana"-sanontaa Nicolle, sitä ei vissiin tunneta Argentiinassa. ;)
  ja ihania kuvia! Koirat näyttää oikein hyvinvoivilta.

  VastaaPoista
 2. Aah, ihanan idyllisen näköistä, siis asutko tuolla vai olitko vaan käymässä?

  Uh, ja tsemppiä vaan loppuun saakka tuon pakkaamisen kanssa.

  VastaaPoista
 3. Mulla on samanlainen London-kirja, se on söpö :)

  VastaaPoista
 4. Annika, haha mun mielestä se on paras sanonta ikinä :) Ja voit kuvitella et en voinut millään jättää noita kuoria kauppaan, onhan ne paljon makeemmat kun ne ikean!

  Tessa, voi kiitos, se on ihan oma Suomi-koti joka kuvissa pilkahtelee. Syysruska on pihalla nyt parhaimmillaan! Ja kiitos, tarvitsenkin paljon onnea loppupakkausrutistukseen :D

  Pauliina, se on mun mielestä niin söpö! Oon laittanut sinne itselleni sellaisia "Lontoo-vinkkejä" ylös. Olen ihan koukussa muistikirjoihin!

  VastaaPoista
 5. Aivan ihana toi uusi syksyinen blogin taustailme!:)

  VastaaPoista
 6. Voi hitsi ihanan idyllinen, suuret sympatiat johtuu varmaan siitä että oma lapsuuden koti on saman tyylinen :).

  VastaaPoista
 7. Miina, kiitos! Kohta täytyy vaihtaa ehkä Lontoo aiheiseksi :)

  Tessa, sulla on varmaan ollut sit ihana lapsuuden koti ;) Koti on edelleen rakas paikka vaikka välillä tulee maailmalla hilluttua..

  VastaaPoista

Kiva kun kommentoit!