sunnuntai 4. syyskuuta 2011

Viikonlopun tunnelmia..

Lähdin sitten Turun saaristoon viikonlopuksi - isovanhempien mökille. Oli muuten hyvä päätös, nimittäin viikonloppu oli mitä ihanin! Sain nauttia mummin & ukin seurasta, rentoutua ja löhötä. Se olikin viikonlopun suunnitelma ja se toteutuikin vallan mainiosti!

Rakkautta on:

 •  Vaan olla ja LUKEA! Ehdin lukea kaksi kirjaa viikonlopun aikana, molemmat oli mummin kirjahyllystä, Tuija Lehtisen kirjoja. En voi sen kummemmin kehua (se suomenkieli niissä kirjoissa oli outoa), mutta silti!
 •  Nukkua päiväunet! Joka päivä. Olenko kenties tullut vanhaksi?
 • Käydä koirien kanssa kunnon metsälenkillä, ja samalla nauttia ihanan syksyisestä kelistä!
 •  Oleilla verkkareissa (melkein) koko viikonloppu
 •  Saunoa, syödä ja katsoa telkkaria
 •  Syödä hyvää ruokaa!
 •  Ja ennenkaikkea viettää laatuaikaa tärkeiden ihmisten parissa!


Se oli sitten Suomen kesä siinä, kun elokuukin vaihtui jo syyskuuksi. Tänään valkeni että lähtöönkin on vain kaksi viikkoa jäljellä ja siinä ajassa pitäisi taas ehtiä taas tehdä miljoona asiaa. Tiedän että ahdistus lähdöstä ja tekemättömistä asioista (ja pakkaamisesta!) alkaa kohta, mutta nyt vielä "rentoudun" hetken. Eli toisinsanoen teen kaikkea muuta mitä pitäisi tehdä. Eiköhän se todellisuus iske kohta.


4 kommenttia:

 1. Heh, nyt tiedän miksi mun suomen kieli on outoa! Luin nimittäin pienenä aina vain Tuija Lehtisen kirjoja! Nyt tiedän sitten senkin! :)

  VastaaPoista
 2. Haha :D Mä en oikeesti päässyt yli enkä ympäri siitä että se kieli kuulosti mun korvaan vaan oudolta..se oli jo itsessäänkin..outoa :D

  VastaaPoista
 3. No en tiiä :) Liian kirjakielistä :D Saattaa johtua tosin siitä et en muista koska olisin lukenut jonkun romaanin suomeksi, kuulosti vaan jotenkin teennäiseltä..Pitää alkaa lukee tavaraa enemmän suomeksi

  VastaaPoista

Kiva kun kommentoit!