sunnuntai 25. syyskuuta 2011

Pretty London

Viikonloppu menikin sit aika kivoissa tunnelmissa, ensin ajattelin että ei ole mitään tekemistä mutta kyllähän sitä sitten löytyi!

Lauantaina päätin lähteä Westfieldin ostoskeskukseen, samaisen ketjun paikassahan olin käynyt jo Derbyssä. Tämä oli sitten tietenkin vaan hieman isompi. Lähdin metsästämään mukeja, sun muuta keittiötavaraa ja ihan vaan hengailemaan. Paljon mukavampi on käydä ostoksilla tuollaisessa paikassa kun jossain Oxford St joka on niin tupaten täynnä väkeä aina. Oli kyllä tuollakin, varsinkin kun oli lauantai..Löysin kun löysinkin kaksi suloista mukia ja sitten Whittardsin ihanaa pikateetä ja Banoffee kaakaota. Vielä kun saisi sen vedenkeittimen hommattua.


Lähdettiin eilen illalla porukalla kohti Covent Gardenia (btw,love the place) ja baaria nimeltä RoadHouse jossa oli sitten tarkoitus tavata muita kanssaopiskelijoita. Ja olihan niitä paikalla, meitä oli varmasti yli 100 henkeä parhaimmillaan ja hyvä meno ja meininki. Matkalla kotiin todistimme ihanaa ilta-Lontoota kauniine valoineen ja näkymineen Big Benille, London Eyelle ja parlamenttitalolle. On tämä vaan kaunis kaupunki.

Ja sitten. Saatoin hieman rakastua. Nimittäin Lontooseen. Nyt kuulen kuinka siellä ruudun takana eräät ihmiset virnuilevat. Enhän nimittäin aikaisemmin niin perustanut tästä kaupungista..
Kun sain itseni viimein sängystä ulos tänään,päätin lähteä kävelykierrokselle "lähiympäristöön". Kävin eka tsekkaamassa Borough Marketin mutta se olikin sunnuntaisin kiinni! Se ei menoa haitannut, menin aamupalalle aivan ihanaan kahvilaan! Loistava tapa aloittaa päivä! Sen jälkeen lähdinkin kävelemään Thamesin reunustaa pitkin jolloin tulin Tower Bridgen kohdalle. Olen aika onnekas kun asun näin kivalla alueella. Noh, siinä joenreunusta pitkin kävellessä tuli kyllä semmoinen olo että "on tämä aika kiva kaupunki".Kävelin sit molemmin puolin jokea varmaan pari tuntia yhteensä kunnes pääsin kotiin saakka..Ihmisiä oli liikkeellä hirmuisesti, terassit täynnä, aurinko paistoi ja elämä hyvin.


Tower Bridgen kohdalla saattoi hieman naurattaa, muistui nimittäin tarina mieleen minkä takia isälle ei ole varmasti niin hyviä muistoja tästä paikasta. Nimittäin asuessamme Lontoossa ollessani pieni, äiti ja isi veivät minut ja vieraat vierailulle Tower Bridgeen. Äidin jättäessä minut isän valvovan silmän alle, olen onnistunut tunkemaan pallopääni jotenkin Tower Bridgen joidenkin kaltereiden väliin. Siinä olikin sitten tekemistä että pääni saatiin pois sieltä. Oli niin vartijat kun kanssaihmisetkin auttamassa. Mahtoi olla huvittava näky. Kroppa toisella puolella kaltereita, pallopää siellä toisella sit.
Löysin kävelyreissuni aikana noin miljoona ihanaa kahvilaa, lounaspaikkaa ja ravintolaa joita haluaisin testata. Luulenpa että raahaan isäni osaan niistä kun hän huomenna tänne tulee.


Tänään on virallinen muuttopäivä täällä mun asuntolassa joten koko ajan käy kova vilske ja vipinä. Illalla olisi yhteiset tutustumisessiot paikallisessa pubissa jonne en kyllä millään jaksaisi lähteä. Mutta taidanpa silti.
Nyt pitäisi vähän perehtyä kurssivalintojen maailmaan, rukata CV kuntoon koska löysin pari mielenkiintoista työpaikkaa ja sit vielä siivota. Ensi viikolle on niin paljon ohjelmaa luvassa että hengästyn jo ihan kun ajattelen. Mutta kaikki on kivaa ohjelmaa, tutustumisjuttuja sun muuta. Ja sit tietty saan vierailijankin tänne!


Niin että kyllä tää Lontoo tuntuu aika kivalta paikalta..

6 kommenttia:

 1. Hienoa, että viihdyt ja söpöjä kuviakin olet ottanut! :)

  VastaaPoista
 2. Annika, mä mietin just tänään kun kävelin niiden kahviloiden ohi, että "Annika niin tykkäis tästä" :D Asun kyl kival seudul :)

  VastaaPoista
 3. Kyllä se Lontoo on aika kiva kaupunki.;) Heh, noi mukit ovat muuten NIIN sun näköiset!:D

  VastaaPoista
 4. Miina, no niin se kyl onkin :) Rakastan niitä!

  VastaaPoista
 5. Kay katsastamassa myos Bermondsey Streeting pubit ja ravintolat, suosittelen Village Eastia, Garrisonia ja Woolpackia. Bermondsey Square on myos kiva, joka lauantai on Farmers Market (paljon pienempi kuin Borough Market mutta halvempi ja vahemman turistirysa).

  VastaaPoista
 6. Anonyymi, kiitoksia vinkeistä, täytyykin lähteä myös tutustumaan sinne sit :)

  VastaaPoista

Kiva kun kommentoit!