tiistai 6. syyskuuta 2011

My summer!

Olen nähnyt näitä nyt monessa blogissa jo, joten päätinpä toteuttaa myös omani :)
Eli mistä kesäni vm.2011 koostui?

Kesä alkoikin ihanasti reissaillessa. Tehtiin poikaystävän kanssa loistava interrail-reissu "Euroopan halki", Pariisista Helsinkiin. 3,5 viikkoa reissussa ja monta kokemusta ja muistoa rikkaampana. Ötökät valloitti meidän Pariisin hostellihuoneen, junat pysähtyvät milloin missäkin ja mm. Krakovassa törmäsimme mahtaviin tyyppeihin! Kokonaisuudessaan reissu oli mitä mahtavin ja sitä muistelen varmasti vielä vanhuuden päivillä!

Varsinaisen Interrail-reissumme jälkeen vietimme pari ihanaa päivää Muhun-saarella Virossa, joka yllätti minut positiivisesti! Tälläistä Viroa en ollutkaan aikaisemmin kokenut!


Tämän jälkeen olikin aika lähteä mökille juhannuksen viettoon. Vaikka sääennusteet povasivat huonoa säätä, onni suosi meitä ja saimme nauttia aurinkoisesta ja ihanasta juhannuksesta!


Juhannuksen jälkeen tehtiinkin pieni road-trip jälleen. Tällä kertaa Ahvenanmaalle ja Tukholmaan. Minä yritin pärjätä ruotsilla huonoin lopputuloksin ja Tukholmassa viihdytimmekin itseämme mm. laskemalla kuinka monet punaiset housut näimme miesten yllä. Olimme myös hurmaantuneita meidän söpöstä hostellista, joka olikin punainen kelluva laiva Södermalmin puolella..


Sen jälkeen olinkin n. 3 päivää kotona ja sitten oli aika lähteä taas tien päälle. Tällä kertaa kohti Aberdeeniä ja omia valmistujaisiani. Täytyy sanoa että se valmistujaispäivä olikin kesän yksi kohokohdista ja täydellinen kaikin puolin. Sitä päivää oli odotettu neljä vuotta ja se täyttikin odotuksen kaikin puolin - aivan mahtava päivä ja vielä ihanampaa oli että kaikki tärkeät ihmiset olivat todistamassa sitä päivää!


Sen jälkeen olikin aika tulla kotiin ja pysyä siellä. Ja oikeasti tehdä jotain muutakin kuin reissailla! Heinäkuu menikin sitten nauttien yhdessäolosta kavereiden kanssa, tehden kaikkea mukavaa kesäistä. Heinäkuun kruunasikin sitten grillijuhlat jotka pidettiin luonani. Ihana määrä kavereita pääsi landelle viettämään iltaa, ja taisi olla onnistuneen illan merkki kun vielä neljän aikaa yölläkin saunoimme..


Kesällä tuli tehtyä myös kaikkea muuta mukavaa. Kävimme mm. kahteen otteeseen Mustion Linnan kesäteatterissa jossa nauroimme itsemme kipeäksi niille esityksille, yhdelle farssille ja sitten Jukka Puotila showlle.


Näiden lisäksi tuli tehtyä reissut Tampereelle ja Hankoon, nauttia mökkeilystä, mansikoista, jäätelöstä, hauskoista kesäilloista, loikoiltua riippumatossa ja ylipäätänsä nauttien kesän tunnelmasta. Tämä kesä erosi monessakin mielessä edellisistä kesistä, mutta välillä erilaisuus on hyvä. Minun kesä oli nimittäin taas tosi kiva (vaikka ei ehkä ihan yltänyt viime kesän tasolle)!2 kommenttia:

  1. Ei munkaa kesä ollu ihan yhtä hyvä kuin kesä 2010. Se jäi jotenki "legendaariseksi" ;)

    VastaaPoista
  2. Joo, en tiiä mikä viime kesäs oli mut se oli vaan kaikinpuolin mahtava :D

    VastaaPoista

Kiva kun kommentoit!