sunnuntai 15. maaliskuuta 2015

5 x tämän viikon tapahtumat

Mä luovutan. Kirjoitin pari viikkoa sitten että yritän ottaa vähemmän ruokakuvia näihin viikkopostauksiin mutta mihinkäs kisso karvoistaan pääsisi - tämä postaus siis taas pursuaa ruokakuvia. Sorry.

Tällä viikolla hymyilytti mun ala-asteinen pikkukokin reseptivihko jonka äiti oli löytänyt kaappien kätköistä ja tuonut mukanaan tänne Britteihin. Kunnon historian havinaa. Sieltä löytyy pikku-Lauran huolella raapustamat reseptit. Tosin reseptit oli aika helppoja mutta muistan vieläkin kuinka usein söin hedelmärahkaa sen jälkeen kun olin sitä oppinut kotitaloustunnilla tekemään. Hyviä muistoja!



Perjantai-iltana olikin ns. treffi-ilta, käytiin nauttimassa pizzoista, jonka jälkeen mentiin leffaan. Ollaan todettu että viikonloppu jotenkin alkaa paremmin kun lähdetään ulos syömään ja vaikka juuri leffaan töiden jälkeen, muuten tuntuu että perjantai on ihan tavallinen arki-ilta ja ei oikein pääse siihen viikonlopun makuun samalla tavalla. Joten ollaankin päätetty että perjantaisin lähdetään aina ulos talosta iltaisin kun siellä vietetään niin paljon aikaa kuitenkin niinä arki-iltoina. Tällä hetkellä tuntuu että leffoissa pyörii paljon todella hyviä filmejä, nyt käytiin katsomassa Kingsman: Secret service, joka oli kyllä todella hauska mutta ihan päätön samalla (paino sanalla päätön). 



Lauantaina skottimieheni joka ei tunne kylmää päätti, että meidän kannattaisi lähteä golfaamaan koska kelikin oli mitä mainioin (pilvinen ja tuulinen sää, asteita +6). Minä tietenkin tyyppilliseen tapaani naputin tästä ideasta kovaan äänen ja opetin hänelle samalla, että suomeksi kutsuisimme tätä "hullujen hommaksi" (olen ennenkin hänelle opettanut vaikka mitä hyödyllisiä sanontoja suomeksi). Lähdettiin kuitenkin sitten matkaan, minäkin tiesin kuitenkin että loppuenlopuksi se on ihan loistava keino saada raitista ilmaa, hyvä mieli ja vähän liikuntaa. Tosin kyllä vielä parin ensimmäisen reiän kohdalla kitisin vähän lisää koska näpit oli jäätymässä mutta sitten aurinko onneksi pilkisti pilven takaa ja loppupeli meni hyvin! Oli muuten ensimmäinen kerta kun olen avannut golfkauden maaliskuussa!



Ja lisää ruokakuvia! Lauantai-illaksi oltiin hankittu sushitarvikkeet - ollaan nimittäin jo pieni ikuisuus puhuttu siitä, kuinka kiva olisi tehdä sushia ihan kotona mutta ei olla ikinä saatu aikaiseksi. No nyt sitten ostettiin bambumatto, merilevät ja riisit sun muut ja alettiin tuumasta toiseen. Todettiinkin sitten, ettei tajuta että tässäkin on kestänyt näin kauan. Sushin valmistaminen on hauskaa, eikä todellakaan mitään rakettitiedettä! Toivon mukaan aletaankin tehdä sitä hieman useammin kun kerran vuodessa!



Sunnuntai-aamut on ihan parhaita mun mielestä. Sillon syödään aamiaista pitkän kaavan mukaan, löhöillään sohvalla ja selaillaan Pinterestiä. Sunnuntai-aamuihin kuuluu myös oleellisena osana pannarit ja tällä kertaa valmistin jopa mango smoothieta. Minä käytän yleensä aina aamiaisen jälkeisen ajan bloggaamiseen, samalla kun mies pelaa pleikkaria vieressä. Sunnuntaisin ei ole ikinä kiire minnekään koska yleensä vasta puolenpäivän jälkeen aletaan tekemään jotain järkevää. Niin, ja siis nää rauhalliset aamuthan onnistuu vain siksi koska herätään nykyään myös viikonloppuaamuisin viimeistään kasilta. 



Ensi viikolla lähdetäänkin loppuviikosta taas Lontooseen, tällä kertaa treffaamaan kavereita - odotan sitä niin innoissani! Ihan mahtava viikko tiedossa!


8 kommenttia:

  1. Mulla tulee aina nälkä näitä sun viikkokuulumsia lueskellessa :D ollaan menoss tänään sellaiseen leffaan, jossa saa tilata ruokaa leffaa katsellessa ja aloinkin nyt jo haaveilla, mitäs sitä siellä tilaisi :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha, en kyllä yhtään ihmettele, mulle tulee aina nälkä ruokakuvia katsellessa! Vitsit kun tännekin saisi tollaisen leffateatterin jonne voisi tilata samalla ruokaa kun katsoo leffaa, kuulostaa just loistavalta ratkaisulta....

      Poista
    2. Ei niinkään ruokaa vaan ihania naposteltavia tarjoaa The Electric Cinema Brumissa. Listalla juomia, jätskiä, suolaisia herkkuja, kakkuja, antipastoja ja makeita karkkeja yms ja ne voi tilata ennen leffan alkamista tai sen aikana tekstarilla ja tarjoilija tuo ne saliin teidän sohvalle. Kandee testata. http://www.theelectric.co.uk/food-and-drink.php

      Poista
    3. Oih, toi näyttää ja kuulostaa aivan ihanalta paikalta - täytyykin testata joku kerta! Kiitti Riina vinkistä!

      Poista
  2. Mekin avattiin golf-kausi nyt viikonloppuna. Aikamoinen juttu täällä Suomessakin avata golf-kausi näin aikaisin. Eli ei mitään hullujen hommaa ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mut hei, mä kuulin sentään että Suomessa oli aivan ihanat kevätkelit viikonloppuna! Täällä sentään oli tosi ankea keli ja hirmuisen harmaata sekä kylmää :)

      Poista
  3. Olen ihan samaa mielta tuosta perjantain livahtamisesta ohi, jos ei suoraan toista lahtiessa tee jotain. Meilla oli talla kertaa ohjelmassa aika klassinen happy hour ja sen jalkeen luksussushia, nam! Sen sijaan, jos perjantaina kotiin suuntaan toista, niin saavun ehka puoli kasilta ja simahdan ruoan jalkeen sohvalle. Ei hyva :) Mua ei edelleenkaan haittaa ruokakuvat, koska sitahan se elama on: toita, nukkumista ja syomista :P

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oih, happy hour ja sushi kuulostaa just passelilta ohjelmata perjantai-illalle! Ja kiva alku viikonloppuun!

      Ja ihan totta, nyt en kylla enaa jaksa valittaa etta ruokakuvia tulee, pitaa vaan hyvaksya etta ruoka on iso osa elamaa :D

      Poista

Kiva kun kommentoit!